Nieuws - S.V. Nieuwdorp

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Sponsorlijst 36e BSC toernooi.

Onder de tab "BSC SPONSOREN" vindt u de lijst met namen van alle op dit moment bekende sponsoren. Wellicht komen er nog een paar bij. 

ALLE  SPONSOREN HARTELIJK DANK.

HET ORGANISEREN VAN DE BSC TOERNOOIEN IS ALLEEN MOGELIJK DANKZIJ U !!

Hoe een nat BSC G toernooi toch een top evenement werd

20 september 21:30  Om 13.30 uur gaf speaker Co de Vos het startschot voor het 12e BSC G toernooi. Onder leiding van de scheidsrechters Marcel vd Does, Bram van Eenennaam, Bram van Wichen, Nol Oostdijk en Frans de Kok werd op het scherpst van de snede gestreden om elke meter gras.meer »

338x gelezen

De Zeeuwse Muzikanten zijn ook weer present op het 12e BSC G Voetbaltoernooi. Zaterdag 17 september: Het Leukste toernooi van Zeeland !!!

16 september 23:00  Voor de 12e keer wordt zaterdag 17 september het Borsele Sloepoort Cup G Voetbal Toernooi georganiseerd op het sportcomplex van de SV Nieuwdorp. Wat is “G voetbal”? De “G” staat in dit verband voor Geïntegreerd; deze vorm van voetbal is bestemd voor spelers en speelsters die op de een of andere manier ( lichamelijk of geestelijk) niet in het reguliere voetbal mee kunnen doen. meer »

24x gelezen

Zaterdag 17 september: Het Leukste toernooi van Zeeland !!!

11 september 13:15  De Zeeuwse Muzikanten zijn ook weer present op het 12e BSC G Voetbaltoernooi. meer »

376x gelezen

Nieuwdorp gunt Krabbendijke geen revanche.

29 augustus 19:45  Yougsters Yordin en Dani scoren bij hun debuut in Nieuwdorp 1. Familie de Vos is op schot. Nieuwdorp 1- Krabbendijke 1 8-2.meer »

371x gelezen

Finaledag gaat er iets anders uitzien zaterdag

26 augustus 21:30  Door een late afmelding van GPC Vlissingen zijn we genoodzaakt om het schema iets om te gooien. De tijden van de wedstrijden om de 3e en 4e plaats veranderen niet. Deze beginnen gewoon om twee uur. Om vijf uur speelt Nieuwdorp tegen Lewedorpse Boys. daarna speelt om zes uur Lewedorpse Boys tegen Hontenisse en als laatste speelt om zeven uur Hontenisse tegen Nieuwdorp. Deze wedstrijden duren 45 minuten.meer »

406x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!