Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Sponsorlijst 36e BSC toernooi.

Onder de tab "BSC SPONSOREN" vindt u de lijst met namen van alle op dit moment bekende sponsoren. Wellicht komen er nog een paar bij. 

ALLE  SPONSOREN HARTELIJK DANK.

HET ORGANISEREN VAN DE BSC TOERNOOIEN IS ALLEEN MOGELIJK DANKZIJ U !!

Fonds  Gehandicapten Sport

2 april 19:15  De Borsele Sloepoort Cup Commissie heeft al een paar jaar de regie over de collecte voor het Fonds  Gehandicapten Sport. Het zal jullie duidelijk zijn dat dit te maken heeft met het BSC G toernooi.meer »


BSC 2022

19 maart 0:45  Beste sportvrienden, Onlangs hebben we het BSC jaar 2021 ge-evalueert. Wij als BSC organisatie zijn zeer tevreden over het verloop. We danken u hartelijk voor uw deelname en de wijze waarop u heeft meegewerkt om dit voor elkaar te krijgen.meer »


BSC G Toernooi 2021

19 september 20:30  Heerlijk weer, dolenthousiaste spelers en begeleiders en een klein legertje vrijwilligers die er ontzettend veel zin in hebben, meer heb je niet nodig om een schitterend toernooi af te werken. Om klokslag half twee begon het geweld en tot het laatste fluitsignaal rond de klok van half vijf streden alle teams in wedstrijdjes van 12 minuten met niet aflatende inzet om de prijzen en de eer. Telkens was er één team vrij en die waren dan aan de beurt om te strijden in de voorronden van de penalty bokaal die zo als een rode draad door de middag liep.meer »


Zaterdag 28 Augustus Finales Poule B

26 augustus 20:45  Zaterdag sluiten we de 35e editie van de Borsele Sloepoortcup af. De afgelopen 2 weken hebben we kunnen genieten van leuke wedstrijden. Alle ploegen hebben kunnen kijken waar ze staan na deze lange voetval loze periode. Zaterdag worden de finales gespeeld van de B poules. meer »


BSC 2021 Poul B2

25 augustus 23:15  Het programma van vandaag. Op veld 1 De Meeuwen tegen VC Vlissingen onder leiding van Mathijs Jobse en op veld 2 DWO'15 tegen VVC'68 onder leiding van Jos Simonse. De wedstrijdballen waren gesponsord door ITN en Damen.meer »


BSC 2021 Poule B1

24 augustus 23:30  Vanavond: MZVC - VV Philippine SV Nieuwdorp - Wolfaartsdijkmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!