Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

BSC G Toernooi 2021

19 september 20:30  Heerlijk weer, dolenthousiaste spelers en begeleiders en een klein legertje vrijwilligers die er ontzettend veel zin in hebben, meer heb je niet nodig om een schitterend toernooi af te werken. Om klokslag half twee begon het geweld en tot het laatste fluitsignaal rond de klok van half vijf streden alle teams in wedstrijdjes van 12 minuten met niet aflatende inzet om de prijzen en de eer. Telkens was er één team vrij en die waren dan aan de beurt om te strijden in de voorronden van de penalty bokaal die zo als een rode draad door de middag liep.meer »


Zaterdag 28 Augustus Finales Poule B

26 augustus 20:45  Zaterdag sluiten we de 35e editie van de Borsele Sloepoortcup af. De afgelopen 2 weken hebben we kunnen genieten van leuke wedstrijden. Alle ploegen hebben kunnen kijken waar ze staan na deze lange voetval loze periode. Zaterdag worden de finales gespeeld van de B poules. meer »


BSC 2021 Poul B2

25 augustus 23:15  Het programma van vandaag. Op veld 1 De Meeuwen tegen VC Vlissingen onder leiding van Mathijs Jobse en op veld 2 DWO'15 tegen VVC'68 onder leiding van Jos Simonse. De wedstrijdballen waren gesponsord door ITN en Damen.meer »


BSC 2021 Poule B1

24 augustus 23:30  Vanavond: MZVC - VV Philippine SV Nieuwdorp - Wolfaartsdijkmeer »


Eerste week Borsele Sloepoort Cup

22 augustus 12:15  De eerste week zit er op. We hebben een paar mooie spannende wedstrijden gezien. Op zaterdag werden de finales van de A poule gespeeld. meer »


BSC 2021 Poule A2

18 augustus 22:30  Vanavond was poule B aan de beurt. Terneuzense Boys nam het op tegen RCS en VCK speelde tegen MZC'11. MZC'11 boekte een ruime overwinning op VCK met doelpunten voor MZC'11 van Dylon Oosterboer, Ramon Janson 2x, Luuk van Vossen 2x en Rody Vermue. Voor VCK scoorde Ton Hillebrand 2x. MZC'11 neemt het zaterdag op tegen de winnaar van Terneuzense Boys tegen RCS. Deze wedstrijd moest beslist worden vanaf de penaltystip. Na een 2-2 eindstand nam RCS deze beter dan de boys en speelt zo de finale. Doelpunten in de reguliere speeltijd voor RCS van Morad Bobouh en Nicky van Merrienboer. Voor Terneuzense Boys scoorde Bart van Fraeijenhove 2x.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!