Nieuws

Deze 5 Eredivisie-routiniers bestormen de top 50 van spelers met de meeste Eredivisiewedstrijden ooit

Vandaag om 13:05  Een nieuw Eredivisieseizoen betekent ook weer nieuwe helden die opstaan bij Eredvisieclubs. Toch spelen komend seizoen ook een aantal ervaren Eredivisie-rotten nog een belangrijke rol bij hun club. Vijf Eredivisiespelers staan al of kunnen komend seizoen tussen de vijftig spelers met de meeste Eredivisiewedstrijden ooit komen.  meer »

De Eerste Divisie begint: Zo verliep de voorbereiding van het gedegradeerde ADO Den Haag

Vandaag om 10:52  In de schaduw van het sportgeweld op de Olympische Spelen gaat het profvoetbal in Nederland weer beginnen. Vrijdag trappen de eerste teams af in de Keuken Kampioen Divisie. Ook ADO Den Haag, FC Emmen en VVV-Venlo, de degradanten van het afgelopen seizoen, komen dit weekend gelijk in actie. Hoe heeft ADO Den Haag herbouwd na een pijnlijk seizoen? meer »

Deze zes Nederlanders maakten een prachtige transfer naar de Ligue 1

1 augustus 2021 18:00  De voorbereidingen lopen op het einde en dat betekent dat we bijna weer kunnen gaan genieten van het nieuwe seizoen. In Frankrijk wordt het extra interessant, want in de Ligue 1 zijn er liefst zes nieuwe Nederlanders te bewonderen. Bij welke clubs zijn zij te bewonderen en wat is hun perspectief? meer »

Samenvatting VfB Stuttgart - FC Barcelona (0-3)

1 augustus 2021 12:00  Ronald Koeman zal tevreden terugkijken op de oefenwedstrijd tegen VfB Stuttgart. FC Barcelona speelde onder aanvoering van veel talenten en Nederlanders Frenkie de Jong en Memphis Depay een prima pot. Er werd, mede door een prachtig doelpunt van Memphis, met 0-3 gewonnen. meer »

Deze talenten hopen op een doorbraak bij Feyenoord

1 augustus 2021 11:00  De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang en daarin krijgen bij de Nederlandse topclubs talenten de kans om zich te bewijzen. Welke jongens zitten dicht tegen het eerste aan en mogen dromen van een doorbraak? Bij Feyenoord maken de volgende vijf talenten indruk. meer »

Samenvatting RB Leipzig - Ajax (1-1)

31 juli 2021 20:58  Het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij voor Ajax en dus raakt de ploeg steeds meer compleet. Tegen RB Leipzig waren vrijwel alle internationals er weer bij en zij hielpen de Amsterdammers al snel aan de voorsprong dankzij Dusan Tadic. Uiteindelijk werd de voorsprong echter nog uit handen gegeven. meer »