Gymnastiek

De Gymnastiekvereniging TUNI

In Nieuwdorp kan er al vanaf 1952 in clubverband gegymd worden; de vereniging heette toen TUNI (Turnvereniging Nieuwdorp). Veel oudere Nieuwdorpers zullen zich nog ongetwijfeld herinneren dat ze vroeger in de gymzaal aan de Nieuwe West Krayertseweg) de eerste gymbeginselen van het turnen aangereikt kregen van o.a. meneer Gelok uit Goes. Onze dorpsdokter Gelderblom was een fervente voorstander van gymnastiek en TUNI kon op zijn grote steun rekenen.

TUNI wordt SV Nieuwdorp

In 1985 is de TUNI opgegaan in omnivereniging sv Nieuwdorp. Dat duurde tot 2017. Vooral door het ontbreken van voldoende lesgevers was er geen basis meer om verder te gaan.Iets wat het sv Nieuwdorp bestuur erg jammer vond.sv Nieuwdorp wil als omnivereniging graag de kurk zijn van sportend Nieuwdorp; het beoefenen van meerdere sporten is daarbij cruciaal.

Vandaar dat het bestuur van sv Nieuwdorp heel blij is met de laatste ontwikkelingen.

Ben jij 2 tot 4 jaar of zit jij in groep 1 of 2?

Lijkt het jou leuk om ook dit seizoen weer te komen gymen??

Dan ben je vanaf 23 oktober 2019 iedere woensdagmiddag vanaf 15.45 – 16.45 uur welkom in het verenigingsgebouw “Ammekore”, te Nieuwdorp.

Anja Brandt uit de Schippersweg is aangetrokken om de gymles te komen verzorgen.
Anja is ook gym juf bij Atlas uit Heinkenszand op de vrijdagmorgen.
De contributie is € 20,00 per half jaar; dat is +/- € 1,00 per keer.
Het gymseizoen is gekoppeld aan de opening van de speeltuin De Vluchtheuvel en duurt dus tot +/- 15 april 2020

Hebben papa of mama nog vragen? Dan mogen ze bellen met onderstaande telefoonnummers.
Groetjes,

Anja Brandt 06 24 43 89 36 (TPJ.Brandt@gmail.com)
Jaya Gijssen 06 40 40 92 83 (jayagijssen87@gmail.com)
Peter de Vos 06 53 57 41 72 (peterdevos@zeelandnet.nl )

NB.:
2-4 jarigen is ouder-kind; dus directe begeleiding verplicht
Groep 1 en 2 is facultatief. Ouders zijn welkom;aanwezigheid niet verplicht.

Deze gym is een onderdeel van de SV Nieuwdorp