Clubwinkel

Sinds een aantal weken is de nieuwe clubwebshop online. In deze nieuwe shop kan je nu al je favoriete sportartikelen, van trui tot scheenbeschermer, bestellen. Artikelen kunnen worden gepersonaliseerd met clublogo, nummers en initialen zodat jij nooit meer de verkeerde trui of broek meeneemt!

De clubshop is in samenwerking met Sportpoint Teamwear. Bestellingen die vóór dinsdag worden besteld, zijn zaterdag in huis. In verband met het coronavirus is het ophalen in de kantine niet mogelijk, maar worden ze in overleg thuisgebracht.

svnieuwdorp.clubwereld

Ook hebben we af en toe acties via onze eigen Clubwinkel. Deze vind je hieronder.

SVN mondkapje

€ 9,00

"Steun de club, bescherm jezelf" De (uitwasbare) mondkapjes van SV Nieuwdorp zijn nu voor een prijs van €9,- aan te schaffen. De voorverkoopprijs van €9,- geldt tot vrijdag 16 oktober 2020. Daarna zullen de mondkapjes hopelijk ook in de kantine te koop zijn (mits de regels van het RIVM dit toelaten). De levering van de mondkapjes is hoogstwaarschijnlijk vanaf zaterdag 17 oktober 2020.

SVN Clubsjaal

€ 10,00