Clubwinkel

Sinds een aantal weken is de nieuwe clubwebshop online. In deze nieuwe shop kan je nu al je favoriete sportartikelen, van trui tot scheenbeschermer, bestellen. Artikelen kunnen worden gepersonaliseerd met clublogo, nummers en initialen zodat jij nooit meer de verkeerde trui of broek meeneemt!

De clubshop is in samenwerking met Sportpoint Teamwear. Bestellingen die vóór dinsdag worden besteld, zijn zaterdag in huis. In verband met het coronavirus is het ophalen in de kantine niet mogelijk, maar worden ze in overleg thuisgebracht.

svnieuwdorp.clubwereld

Ook hebben we af en toe acties via onze eigen Clubwinkel. Deze vind je hieronder.

Er zitten nog geen producten in de winkelmand.