Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor nieuws

BSC 2021 Poule A1

17 augustus 23:30  Er is vanavond afgetrapt voor de 35e editie van de Borsele Sloepoort Cup in Poule A1. Net als bij het afgelopen EK werd de bal per auto op de middencirkel afgeleverd. Met deze wedstrijd bal van ITN wist Oostkapelle vanavond met 5-0 van Zeelandia Middelburg te winnen. Doelpunten van Bas vd Wel 3x, Jiri vd Hemel 1x en Sven Wisse. Patrijzen verloor nipt met 3-2 van Kloetinge-23. Doelpunten Kemeling, Davy van de Niewenhuijse en Joël van Herwijnen voor Kloetinge en Lars Rentmeester en Danker de Jonge voor patrijzenmeer »


Fonds Gehandicapten Sport

17 april 0:00  Misschien zijn ze al wel bij jou aan de deur geweest en heb je net zoals vele anderen al een donatie gedaan. Hiervoor willen we jullie ook namens Fonds Gehandicapten Sport heel erg bedanken. Ook willen wij Marjet, Mieke en Peter bedanken voor hun inzet tijdens deze collecte. Je kunt nog steeds doneren via onze digitale collectebus. Zie onderstaande link. Wij collecteren voor het Fonds Gehandicapten Sport omdat: Niemand buiten spel mag blijven staan. In deze tijd is het belangrijker dan ooit dat iedereen mee moet kunnen doen. Dat geldt zeker ook voor mensen die niet in het reguliere sport gebeuren mee kunnen doen. Een gedeelte van de opbrengst is bestemd voor het 11e BSC G Voetbaltoernooi. Dit toernooi zal op zaterdag 18 september georganiseerd worden. Zoals gewoonlijk zullen de Zeeuwse Muzikanten ook weer aanwezig zijn. meer »


Actie in Corona tijd

5 april 7:45  In september is de SV Nieuwdorp gestart met een aantal acties die er voor moeten zorgen dat we deze corona tijd als club financieel overleven.meer »


Boerenlandpakket

30 november 15:15  SV Nieuwdorp organiseert in december een verkoopactie van boerenlandpakketten, met verschillende wintergroenten van een vijftal lokale agrarische ondernemers:meer »


Een persoonlijk bedankje

16 november 20:45  Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom Biedt Rabobank clubs en verenigingen een steuntje in de rug. Juist nu. S.V. Nieuwdorp bedankt iedereen die op ons heeft gestemd. Met deze bijdrage kunnen wij ons bestedingsdoel realiseren.meer »


Finalisten voor titel Zeeuws Familiebedrijf 2018

26 september 15:30  Maar liefst 2 finalisten voor familiebedrijf 2018 zijn al jaren sponsor van S.V.Nieuwdorp. Wij wensen ITN en TMC veel succes met de uitslag op 8 oktober. Je kunt stemmen door de volgende sms te versturen naar 4411 Familiebedrijf ITN of Familiebedrijf TMC


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!