Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor nieuws

Café De Zak wint de jubileum editie van het Nieuwdorpse Bedrijventoernooi.

29 mei 11:15  Succesvolle formule van voetbal 7 tegen 7; TV voetbal Feyenoord-AS Roma en DJ Arno… Voetbal op het veld: Spanning, sensatie, gezelligheid en sportiviteit vierden hoogtij tijdens het bedrijventoernooi op woensdag 25 mei in Nieuwdorp. Maar liefst 20 teams hadden zich aangemeld voor deze editie tgv het 80 jarig jubileum van de SV Nieuwdorp.meer »


Patrijzen 1 - SV Nieuwdorp 1

7 maart 22:00  Dinsdagavond om 19:30 uur werd de wedstrijd Patrijzen 1 - SV Nieuwdorp 1 gespeeld. Deze vond plaats op het Sportveld aan de Margrietstraat in Nieuwdorp. Rondom deze wedstrijd werd aandacht geschonken aan de situatie in Oekraïne. Dit leverde €360,- op. Dit zal ten goede komen van Giro 555. Wij bedanken Patrijzen en alle bezoekers voor hun donatie. Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. De 3 punten gingen mee naar 's-Heerenhoek. Zij komen hiermee op gelijke hoogte met Luctor/Heinkenszand. Luctor heeft wel één wedstrijd minder gespeeld. Nieuwdorp zal vooral de punten moeten gaan pakken tegen de ploegen aan de rechterkant van de ranglijst.


Traas ongedierte bestrijding

23 december 20:00  Over ons Als ongedierte bestrijder zijn wij al bijna 25 jaar gespecialiseerd in het voorkomen, bestrijden en het weren van alle soorten ongedierte. Hierbij kunt u o.a. denken aan: het weren en bestrijden van: muizen, ratten, mieren, spinnen, wespen(nesten), vogels (ook elektrisch), mollen en woelratten, klustervliegen, bedwants en zilver en papiervisjes, maar ook het bestrijden van hout aantastende insecten zoals: houtworm, boktor, bonteknaagkever en de spinthoutkever. Naast ongediertewerkzaamheden voeren wij middels onze bouw afdeling ‘Building Care’ ook specifiekere bouw of herstel werkzaamheden uit. Zo kunt u bij ons ook terecht voor, zwambestrijding, constructief houtherstel, knaagdierwering, kozijnreparatie en/of optrekkend vocht.meer »


BSC 2021 Poule A1

17 augustus 23:30  Er is vanavond afgetrapt voor de 35e editie van de Borsele Sloepoort Cup in Poule A1. Net als bij het afgelopen EK werd de bal per auto op de middencirkel afgeleverd. Met deze wedstrijd bal van ITN wist Oostkapelle vanavond met 5-0 van Zeelandia Middelburg te winnen. Doelpunten van Bas vd Wel 3x, Jiri vd Hemel 1x en Sven Wisse. Patrijzen verloor nipt met 3-2 van Kloetinge-23. Doelpunten Kemeling, Davy van de Niewenhuijse en Joël van Herwijnen voor Kloetinge en Lars Rentmeester en Danker de Jonge voor patrijzenmeer »


Fonds Gehandicapten Sport

17 april 0:00  Misschien zijn ze al wel bij jou aan de deur geweest en heb je net zoals vele anderen al een donatie gedaan. Hiervoor willen we jullie ook namens Fonds Gehandicapten Sport heel erg bedanken. Ook willen wij Marjet, Mieke en Peter bedanken voor hun inzet tijdens deze collecte. Je kunt nog steeds doneren via onze digitale collectebus. Zie onderstaande link. Wij collecteren voor het Fonds Gehandicapten Sport omdat: Niemand buiten spel mag blijven staan. In deze tijd is het belangrijker dan ooit dat iedereen mee moet kunnen doen. Dat geldt zeker ook voor mensen die niet in het reguliere sport gebeuren mee kunnen doen. Een gedeelte van de opbrengst is bestemd voor het 11e BSC G Voetbaltoernooi. Dit toernooi zal op zaterdag 18 september georganiseerd worden. Zoals gewoonlijk zullen de Zeeuwse Muzikanten ook weer aanwezig zijn. meer »


Actie in Corona tijd

5 april 7:45  In september is de SV Nieuwdorp gestart met een aantal acties die er voor moeten zorgen dat we deze corona tijd als club financieel overleven.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!