Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

NieuwsRabobank Clubsupport!

7 oktober 23:15  𝗟𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗥𝗮𝗯𝗼𝗯𝗮𝗻𝗸: 𝗼𝗽𝗴𝗲𝗹𝗲𝘁 🚨 Je kan nu jouw stem uitbrengen voor de actie: Rabobank Clubsupport! Wij (SV Nieuwdorp) én de Ouderensoos Nieuwdorp kunnen jouw stem goed gebruiken. Stemmen kan super makkelijk in de Rabo App of via rabobank.nl. Alvast bedankt 💚


SV Nieuwdorp 1 - GPC 1

2 oktober 19:00  Op een druiligere zaterdagmiddag treed de hoofdmacht aan tegen GPC uit Vlissingen. Een door veel blessures geteisterd Nieuwdorp vocht voor elke meter en probeerde met goed combinerend voetbal het doel van GPC te bereiken. Door een snel uitgevoerde aanval kwam Nieuwdorp op een 1-0 voorsprong door Janick. Daarna kwam GPC beter in de wedstrijd. Job viel halverwege de eerste helft uit met een blessure waardoor good old Pascal het veld mocht betreden. GPC kwam door een van richting veranderde vrije trap op 1-1. Het was aan Dilian te danken dat GPC al niet eerder op voorsprong kwam. Maar in de laatste minuten moet Nieuwdorp toch capituleren en kwam GPC nog op 1-2 en 1-3. Aan de inzet heeft het zeker niet gelegen vanmiddag. Helaas leverde dat geen punten op.meer »


HandicapNL Iedereen gelijke kansen.

28 september 8:45  Samen maken we het verschil voor iedereen met een handicap in Nederland. Collecteren kan dit jaar op drie manieren: aan de deur met de QR-code, aan de deur met de vertrouwde collectebus en online "vanuit je luie stoel". Verderop leggen we uit hoe het werkt. Via de QR code is een deel van de opbrengst voor je club.meer »


Een neutrale start

26 september 20:15  25 september 2021 start van de competitie 2021-2022. Voor mij kon deze start niet beter beginnen. Een duel tussen twee elftallen van clubs die mij zeer aan het hart gaan, v.v. G.O.E.S. 1 (zat) tegen sv Nieuwdorp 1. Voor de wedstrijd kreeg ik de vraag voor wie ik was en of ik een verslag van deze wedstrijd zou willen schrijven. Diplomatiek antwoorde ik dat de beste mag winnen en dat ik een neutraal stukje zou schrijven.meer »


BSC G Toernooi 2021

19 september 20:30  Heerlijk weer, dolenthousiaste spelers en begeleiders en een klein legertje vrijwilligers die er ontzettend veel zin in hebben, meer heb je niet nodig om een schitterend toernooi af te werken. Om klokslag half twee begon het geweld en tot het laatste fluitsignaal rond de klok van half vijf streden alle teams in wedstrijdjes van 12 minuten met niet aflatende inzet om de prijzen en de eer. Telkens was er één team vrij en die waren dan aan de beurt om te strijden in de voorronden van de penalty bokaal die zo als een rode draad door de middag liep.meer »


Rillandia 1 - SV Nieuwdorp 1 (Beker)

14 september 0:45  Nog even dachten we er aan om de paraplu in de auto te laten; maar al ras bleek dat een verkeerde keus. Minstens ¾ van de wedstrijd regende het…meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!