Apollo'69 1 - SV Nieuwdorp 1

20 april 2024 23:00

De uitslag dekt niet de lading van de wedstrijd Apollo’69-Nieuwdorp. Wel is het waar dat Nieuwdorp het meeste recht had op de 2-5 overwinning.
Sprankelend was het niet van beide kanten, Apollo’69 vocht wat het waard was en Nieuwdorp speelde het spelletje uiteindelijk net iets slimmer.

De gastheren kwamen tegen de verhouding in op een 1-0 voorsprong, maar die werd binnen de kortste keren ongedaan gemaakt door Janick van As. Na ongeveer een half uur in de eerste helft, bracht een eigen doelpunt van Apollo’69 de stand op 1-2. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft was Nieuwdorp sterker maar kon niet echt de spaarzame kansen benutten, terwijl Apollo’69 van alles probeerde, maar niet echt gevaarlijk werd.

Het duurde tot de 85e minuut dat de 1-3 op het scorebord verscheen door een doelpunt van Ruud la Grand. Apollo’69 maakte het toch nog spannen door de 2-3 te scoren, maar Yordin den Hamer maakte aan alle spanning een eind door in de absolute slotfase twee maal te scoren voor Nieuwdorp. Eindstand 2-5.

Verslag en Foto's: René en Liesbeth van der Vliet