Nieuws

De PANNA! Competitiespecial is er weer: alles over de Eredivisie en Vrouwen Eredivisie en meer!

Vandaag om 10:00  De Eredivisie is een feest. En iedereen is uitgenodigd! Bij PANNA! genieten we weer van iedere minuut dat we de bal over de Nederlandse velden zien rollen. Bij de achttien Eredivisie-clubs heeft deze zomer weer een spannende stoelendans plaatsgevonden. Welke speler is bij welke club gaan zitten? Dat lees je in deze competitiespecial van PANNA!. Daarin vertellen we alles dat je moet weten over de beste achttien clubs in ons land. En natuurlijk ook alles over de elf ploegen die gaan strijden om de titel in de Vrouwen Eredivisie! Maar ook de duurste voetballers in kaart, een interview met Cody Gakpo, de ontleed, acht superposters en we zoomen in op Manchester United! Bestel de PANNA! Competitiespecial nog voordat je op vakantie gaat via deze link! meer »

Samenvatting AZ - Dundee United

Vandaag om 9:41  Gisteravond speelde AZ de thuiswedstrijd tegen Dundee United in de voorronde van de Europa Conference League. De Kaaskoppen begonnen aan de wedstrijd met een 0-1 achterstand. Om door te gaan naar de play-offs, moesten ze dus minimaal twee keer scoren. Of dat is gelukt, zie je in de samenvatting van AZ - Dundee United hieronder.  meer »

Transferoverzicht Eredivisie en Eerste Divisie zomer 2022 (update 6)