Datum

6 oktober 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 6 oktober hadden we een uitwedstrijd op de velden van Lebo te Lewedorp. Deze begon om half 3. Na eerst met onze coach Wesley de beste tactiek besproken te hebben zijn we van start gegaan aan de wedstrijd. We begonnen de wedstrijd zeer sterk aanvallend waardoor onze keeper Ruben niet veel te doen had e bijna in slaap was gevallen achter het net.

Tim Driese gaf het gevoel wat we al hadden kracht bij door het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken ergens in het laatste kwartier van de eerste helft. Toch hadden we hiervoor al meerdere kansen gehad. En hadden we makkelijk met een ruime voorsprong de rust in kunnen gaan.

Toch was dit niet het geval waardoor we met een 1-0 voorsprong de kleedkamers ingingen. Daar werden de mensen van de rooklobby even gewisseld om een shagje en een peukje te roken. Tim en Michel begonnen de tweede helft dus even op de bank. Deze waren vervangen door Daan en Niek. Ook Ziggy was verschenen op het veld voor iemand die ik even vergeten ben.

De tweede helft verliep wat minder soepel omdat snel het eerste tegendoelpunt gescoord werd waardoor we gelijk kwamen te staan. Dit deed de moed binnen het team nog niet zakken en we gingen vol goede moed weer verder de wedstrijd in. Na nog een paar verschrikkelijk mooie kansen van Tim Driese (die deze net niet afmaakte elke keer) kwamen we op een 2-1 achterstand. Hierdoor was het moraal al een beetje gezakt in het team. Overigens kwam dit goal door een onterecht uitgedeelde penalty.

De frustratie was hoog opgelopen toen er vervolgens nog meer onterechte kaarten uitgedeeld werden, en Leon nog 5 minuten het veld afgestuurd werd omdat hij vroeg; 'waarom?'. Hier hebben wij tot op de dag van vandaag nog geen woorden voor.

Hierdoor volgde dus ook snel de 3-1 waardoor het een verloren zaak was. Kort samengevat. Genoeg kansen gehad om er meer uit te halen maar dit is helaas niet tot zijn recht gekomen. Ondanks een goede scheidsrechter en een waardige tegenstander toch zonder punten terug vertrokken naar de sportvelden van Nieuwdorp, om hier vervolgens de derde helft alsnog te winnen.