21 oktober 2017 15:00

Scheidsrechter

Ronald Timmerman

Vandaag stond de inhaalwedstrijd tegen Wemeldinge 3 op de planning. Met een brede selectie, een gemotiveerde vlagster en keurig voetbalweertje trapten we om 15.00 uur af.

De selectie herbergde nogal veel aanvallend ingestelde spelers volgens het tactisch brein van de strijders, daarom werd afgeweken van de gebruikelijke strategie en werd gekozen voor een 4-3-3 systeem. Dit bleek nog best wat onwennig voor de strijders. We gaven een aantal kansen weg,  maar gelukkig is Rémon de laatste weken goed in vorm.

Na een minuut of dertig vond centrale verdediger Corné Minderhoud het welletjes en rammelde het lederen projectiel verwoestend achter de Wemeldingse sluitpost. Ook Robbert de Visser was behoorlijk actief in de eerste helft. Enkele minuten voor de rust wist ook hij een treffer op zijn lijstje bij te schrijven, waardoor we met een 2-0 voorsprong konden gaan rusten.

In de rust een aantal wissels en een bakkie en peukje om op adem te komen. Na de eerste 45 minuten bleek het meesterbrein niet overtuigd te zijn van 4-3-3 en greep terug naar het vertrouwde systeem. Toch wisten de bezoekers een aansluitingstreffer te scoren na wat verdedigende nalatigheid bij de onzen. Halverwege de tweede helft kwamen Niels, Tim en Robbert terug in het veld. Laatstgenoemde liet al snel merken dat hij weer binnen de lijnen stonden en prikte de 3-1 binnen. Wemelddinge wist even daarna nog de 3-2 te scoren, maar daar bleef het bij. Wederom een goede overwinning. Misschien was het niet zo sprankelend, maar de beste show was blijkbaar toch pas te zien tijdens de derde helft ;-).