...
72'

Mannen, 4, 5e klasse 03

17 mei 2018 19:30

?In de strijd om de ongeslagen periode sinds de winterstop voort te zetten mochten we het deze keer opnemen tegen Serooskerke 5, een moeilijke tegenstander die momenteel tweede staat en waar we de vorige keer 6-1 van hebben verloren. Het beloofde dus een zware wedstrijd te gaan worden.

Al snel bleek dat de voorspelling klopte toen we in korte tijd 2 tegengoals te verduren kregen, ondanks dat wij de betere ploeg waren wisten de aanvallers van Serooskerke met geluk door onze verdediging te komen. In de tegenaanval creëerde we zelf meer kansen dan de tegenstander, deze wisten echter telkens onze aanvallen te stoppen waardoor we met een stand van 0 - 2 de rust in gingen.

Na de rust was het aan onze kant beter op orde, wederom waren wij de betere ploeg en werd al snel een kans benut door Mark, helaas werd deze schitterend uitgespeelde kans afgekeurd omdat de vlagger van Serooskerke ook graag wat punten wou pakken. Wel was aan de tegenstander te merken dat ze een beetje geschrokken waren van deze aanval omdat ze over gingen op paniekvoetbal, de ervaren mannen van het vierde maakte hier dankbaar gebruik van waardoor het kort daarna (weer) raak was, Mark schoot een voorzet van Kevin binnen waar zelfs de vlagger niets aan kon doen (1-2). Na deze treffer was de tegenstander volledig van de leg, helaas kon er niet meer gescoord worden omdat de 90 minuten en verlenging er al op zaten.?