Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Teruggeknokt naar een gelijkspel

SSV'65 4

2 - 2

Nieuwdorp 3

...
18'
...
29'
56'
Coen Taal (schot)
72'
Coen Taal (schot)

Competitie

Mannen, 3, 5e klasse 04

Datum

14 oktober 2017 15:00

Accommodatie

Sportpark Het Schenge (SSV'65)
Geldeloozepad 1
4463 AJ
Goes
tel. 06-

We mochten weer eens een potje spelen op het door de strijders zo geliefde kunstgras. Dit keer tegen het vierde van de blauwhemden uit Goes. Door alle wegwerkzaamheden was het nog een hele klus om op het sportpark van SSV'65 te geraken, maar uiteindelijk was veertienkoppige selectie netjes op tijd.

In de eerste helft waren we nog wat onwennig op het kunstgras, misschien mogen we het ook wel slordig noemen. In mum van tijd moest Remon twee keer vissen. Het was overigens aan hem te danken dat het er maar twee waren en niet meer. Wij krijgen ook zeker wel kansen, o.a. Robbert en Ziggy dwongen de keeper tot het uiterste. En was hadden nog een vrije trap, maar ik denk dat de bal nu nog steeds in het kanaal dobbert ;-).

In de rust de gebruikelijke omzettingen en de boodschap naar elkaar dat we hier niet hoefden te verliezen. Met Thijs als motor op het middenveld en Tim op z'n brommer op de linkerkant gaven we gelijk flink gas in de tweede helft. Coen blijkt wederom zijn naam als topscoorder waar te maken. Met twee vlekkeloze schoten bracht hij de groen-witten langszij. Helaas wist hij in de slotseconde de winnende net niet binnen te werken. In elk geval hard gewerkt en een punt mee in de koffer.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!