Kevin van de Visse (afstandschot)
76'

Mannen, 4, 5e klasse 03

30 september 2017 12:30

Dit keer mochten we onze kunsten op het kunstgrasveld van GPC tentoonstellen. Dat dit heel anders voetbalt dan op echt gras, daar was iedereen het na afloop over eens. Maar voor het laatste fluitsignaal klonk gebeurde er heel wat in deze wedstrijd.

We begonnen stroef, of zeg maar gerust slecht aan deze wedstrijd en kwamen dan ook terecht op achterstand. Toen volgde een negatief moment waardoor de tegenstander met tien man verder moest. Dat Robbert de Visser zich niet zomaar uit het veld laat slaan blijkt later uit dit verslag. Nu tegen tien man en nog steeds ging er heel veel mis. Zo kregen we nog twee doelpunten tegen waardoor we met een 3-0 achterstand de rust in gingen.

Met een aantal omzettingen en een Robbert de Visser die op sportieve wijze revanche wilde halen begonnen we aan de tweede helft. Al snel scoorde Robbert de 3-1. Toch kregen we nog een tegendoelpunt te verwerken. Daarna scoorde Robbert de 4-2 en wist Kevin van de Visse de bal van afstand op schitterende wijze in het net te werken (4-3). Daarna startte Robbert zijn brommer nog eens en scoorde eerst de 4-4 en niet veel later zelfs de 4-5.

Een zwaarbevochten, maar heerlijke overwinning voor het vierde.