SV Nieuwdorp 1 - GPC 1

2 oktober 2021 19:00

Op een druiligere zaterdagmiddag treed de hoofdmacht aan tegen GPC uit Vlissingen. Een door veel blessures geteisterd Nieuwdorp vocht voor elke meter en probeerde met goed combinerend voetbal het doel van GPC te bereiken. Door een snel uitgevoerde aanval kwam Nieuwdorp op een 1-0 voorsprong door Janick. Daarna kwam GPC beter in de wedstrijd. Job viel halverwege de eerste helft uit met een blessure waardoor good old Pascal het veld mocht betreden. GPC kwam door een van richting veranderde vrije trap op 1-1. Het was aan Dilian te danken dat GPC al niet eerder op voorsprong kwam. Maar in de laatste minuten moet Nieuwdorp toch capituleren en kwam GPC nog op 1-2 en 1-3. Aan de inzet heeft het zeker niet gelegen vanmiddag. Helaas leverde dat geen punten op.