Informatie BSC 2017 update

16 juli 2017 22:30

BSC

De titel van het onderwerp geeft het al aan..
Bijgaand volop informatie over BSC 2017, en......

Vanaf deze zijde al vast een oproep aan jullie allen..
Mieneke & Rob, Paul, Pieter & Hans, Marit & Miranda, Gijs, Peter de Winter & Peter de Vos zijn op zoek naar medewerkers voor resp. kantine, werkploeg, kassa en organisatie ( speakers bv).

Heb je tijd, zin enz. om je als vrijwilliger op welk gebied dan ook in te zetten neem dan a.u.b. contact op met bovenstaande co├Ârdinatoren.

Vanaf deze zijde al vast een oproep aan jullie allen..

Heb je tijd, zin enz. om je als vrijwilliger op welk gebied dan ook in te zetten neem dan a.u.b. contact op met bovenstaande coördinatoren.

Klik HIER voor de informatieposter