67'

Mannen, 4, 5e klasse 03

4 november 2017 12:45

Vandaag uit naar de zwart-witten uit Borssele. Na een berg telefoonverkeer in de ochtend vanwege afmeldingen, oproepkrachten en pijntjes, stonden we toch met een uitgebalanceerde selectie van 14 man op het sfeervolle complex onder de rook van de kerncentrale.

De eerste helft bleek dat de tegenstander het vuur ons behoorlijk aan de schenen wilde leggen. Inval-keeper Kevin had het behoorlijk druk en moest in de eerste helft helaas vijf keer Visse.

Stelden wij daar niks tegenover? Dacht van wel. Good old Pier Kastelein knikte een corner van Koen den Hertog lekker binnen. Ook kregen we nog wel wat kansen: Pier Kastelein, Mark Niewenhuijse en werd een bal van Daniël Smits van de lijn gehaald. Ruststand 5-1.

Na de rust wat wissels bij beide teams. Dat 'Juul' niet meer op het middenveld liep was goed merkbaar. Het werd wat meer een wedstrijd met kansen over en weer. Helaas moest keepert Kev nog twee keer 'Visse'. Gelukkig wist Mark Niewenhuijse de stand nog wat dragelijker te maken met een kiezelharde vrije trap. Onhoudbare voor de Borsselse sluitpost. Eindstand 7-2.

Quote van de dag: Als die grens 'm net zo vaak overeind krijgt als dat die z'n vlag in de lucht steekt, dan zal z'n vrouw niet klagen.