Mannen zaterdag, 2, 3e klasse B

26 november 2016 14:30

Scheidsrechter

Saaman, S.

Sv Nieuwdorp 2 speelde vandaag op 26 november tegen de hekkensluiter VV Kruiningen. Na de mooie penaltyreeks van vorige week tegen eerste klasser MZC twee, was het zaak om onderschatting te vermijden.

SVN begon aanvallend maar rommelig. Na een dikke tien minuten begon het met goed voetbal. Na een aanval over rechts via Robin Franse scoorde Martijn Simonse 1-0.  Remy zorgde later voor een goede steekpass op Martijn voor de 2-0. De 3-0 kwam op naam van Jeffrey die goed mee naar voren kwam en op aangeven van Martijn de 3-0 binnen tikte. Voor rust werd het door diezelfde Martijn ook 4-0 en 5-0. Goede acties van Jurian en Pieter gingen hieraan vooraf. De verdediging had zijn zaakjes goed op orde.

Na rust twee omzettingen waardoor het spel met name achterin en op het middenveld toch slordiger werd. Plots werd het 5-1 waarna we gelukkig snel 6-1 maakten. Ruben, die in de rust binnen de lijnen was gekomen gaf een scherpe voorzet die een verdediger van Kruiningen achter zijn eigen keeper werkte. Een aantal minuten later maakte Leon een wat mindere indruk en lag de 6-2 in het net. Weer enkele minuten later was het weer de beurt aan Martijn Simonse die na een flitsende counter de 7-2 maakte. De topscorer van de dag maakte later ook nog zijn zesde doelpunt en bepaalde de eindstand op 8-2 in het voordeel van Nieuwdorp.

Volgende week staat er een lastige uitwedstrijd bij Krabbendijke op het programma. Die tegenstander heeft nog iets van ons te vrezen. We zullen dus vanaf het begin scherp moeten zijn.