Jeugdwedstrijden 6 oktober:"......... maakt de trainers trots"!

De jeugdverslagen lezend kun je alleen maar concluderen dat het goed gaat. Alle leiders en trainers geven 100% inzet om onze jeugdvoetballers en voetbalsters (!) enerzijds zowel als team als individu het voetbalspelletje nog beter onder de knie te krijgen, maar anderzijds ook het plezier te houden. De verslagen weer op een rijtje:

JO11-1

Lebo jo11-1 tegen Zeelandia Middelburg jo11-4, eindstand 2-6

Vandaag kwam de “de overkant” naar ons in de vorm van Aardenburg. Ook weer een ploeg waar we niks van weten maar dat is soms wel goed kun je gewoon van je eigen krachten uitgaan. Zo begonnen we ook zorgen dat we onze taken uitvoeren.
Al heel de week op de trainingen er op gehamerd dat het feller moet en dat we sneller moeten zijn in de omschakeling. Ja dat ook nog een keer aan het begin van de wedstrijd gezegd te hebben kwam dit er niet met overtuiging uit en dan maken we het ons onnodig moeilijk.
Toch ging het wel redelijk gelijk op ook met de score. Alleen jammer als je ze zelf zet ze net zo snel weer tegen krijgt dat is omschakeling. In de rust weer alles op een rijtje gezet en alle kopjes weer dezelfde kant op.
Na rust begonnen we iets te slap waar de tegenstander dus weer gebruik van maakte ze liepen zelfs een beetje uit.
Na de time out gaven we beter thuis en konden we Aardenburg nog goed onder druk zetten waardoor het weer een wedstrijd was en een gelijk spel zat nog in de lucht.
Jammer genoeg hadden we niet genoeg tijd meer om toch langs zij te komen. Maar dat laatste kwartier moeten we eens proberen een hele wedstrijd vol te houden dan komt de dag dat we een keer 3 punten pakken vanzelf.
Blijven hameren op afspraken felheid en omschakeling dan komt het vanzelf goed. Even een paar weekendjes rust vanwege de herfstvakantie en daarna gaan we er weer volle bak tegenaan in de competitie. Eindstand SJO LEBO/SVN/VVB JO11-2G - Aardenburg JO11-1 5-6.

JO08

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Oostkapelle/Domburg jo8-1 op het programma. Iedereen was aanwezig en had zin in de wedstrijd.
Meegegeven dat iedereen mee verdedigd en om langs de zijkanten naar voren te gaan d.m.v overspelen. We verdedigde allemaal goed en gaven de tegenstander weinig ruimte.
Hierdoor kregen we ook kansen, Milou was de 1e die net van de tegenpartij wist te raken , daarna Stan en toen Toots nog met een mooie goal over de keeper heen.
We gingen de rust in met 3-0 voorsprong. Na de rust gingen we op dezelfde voet verder en bleven goed verdedigen als team, heel goed gedaan!! Onze tegenstander wist nog wel 1x te scoren maar had veel moeite met ons en kwam er slecht doorheen.
Vandaag kwam bijna iedereen aan scoren toe, Isa en Sharon wisten het doel van de tegenstander ook te vinden. Bij Nick zat het er vandaag helaas net niet in, onlangs zijn sterke inzet. Een goal had op zijn plaats geweest.
De tegenstander maakte nog een eigen goal wat een eindstand van 6-1 opleverde. Iedereen had vandaag de juiste inzet en we gaan ook vooruit in het samenspel, wat leuk is om te zien. Op deze manier komen wij er wel en maakt de trainers trots.

JO11-1

Na alle regen van de afgelopen dagen, vandaag een droge ochtend.We zijn deze morgen naar borssele gegaan voor onze thuis wedstrijd. Onze tegenstander van vandaag Zeelandia/Middelburg jo11-4.
Tijdens de bekerwedstrijden hadden we al kennis gemaakt met de jo11-5, die waren qua einduitslag toen een maatje te groot. De vooruitzichten waren dus niet al te best. We begonnen goed aan de wedstrijd en waren totaal niet minder dan de tegenstander, we creëerden kansen, maar maakten het niet af.
Dan valt de goal aan de andere kant. Niets aan te doen, rug rechten en doorgaan. Nog geen minuut na de tegengoal wisten we wel het net te vinden door Valero. 1-1.Spel ging verder gelijk op, maar bij rust toch 1-3 achter.
Na rust hetzelfde beeld, kansen over en weer. Maar toch Zeelandia/middelburg die doeltreffender was in de afronding. We wisten nog 1 keer te scoren, maar de einduitslag bereikte de 2-6.
Ondanks de nederlaag hebben we vandaag goed gevoetbald en hard gewerkt en veel kansen gecreëerd.
Leuke pot om naar te kijken voor de neutrale kijker. Volgende keer nieuwe ronde nieuwe kansen.

JO09

Vanmorgen mocht jo9 opnieuw voor een uitwedstrijd naar Zeeuws Vlaanderen. HPC uit Hoek was dit keer de tegenstander. Voor sommige van ons was het rijden door de tunnel al een hoogte punt voordat de wedstrijd begonnen was.
Dan de wedstrijd. Lebo begon goed aan de wedstrijd. Overspelen en ver van het eind doel spelen lukte en zorgde ook voor 2 doelpunten.
Iedereen dacht dit wordt een makkelijke ochtend maar enkele minuten na de 0-2 stond het alweer 2-2. Weg voorsprong. Met deze stand gingen ook de rust in.
Buiten het kleedlokaal de tactiek besproken omdat we samen met een andere ploeg in de kleedkamer zaten en zij ook net rust hadden. Deze bespreking wierp zijn vruchten af want direct na de rust scoorden we opnieuw.
Gedurende de tweede helft scoorden we nog een aantal keer en onze verdediging had eigenlijk niet zo veel te doen.
Er werd regelmatig goed overgespeeld waardoor we best veel kansen creërden. Goede gedaan jongens!! Eindstand van de wedstrijd werd 2-6.

JO15

Vandaag stond Dwo op het programma. De eerste helft waren wij de mindere ploeg maar we wisten wel vaker te scoren met een goal van Milan en Cas.
Eerste helft: 2-1. Het begin van de tweede helft kregen we een aantal gevaarlijke kansen tegen maar Dwo wist ze niet af te maken. De laatste 20 min scoort Milan nog 3 goals en Cas ook nog 1 uit een vrije trap.
Uiteindelijk geven we nog wel 2 doelpunten slordig weg waar van ééntje een penalty. Eindstand 6-2 winst.

JO12

Vandaag stond de eerste test van het seizoen op het programma. De wedstrijd tegen Kruiningen/Waarde onder 12.
Deze tegenstander had tot nu toe nog maar 1 pot gespeeld, maar deze wel met 15-0 gewonnen. We begonnen sterk aan het eerste kwartier en na 10 minuten stond ook een verdiende 1-0 door Vince op het scorebord.
Na een iets slapper 2e kwartier dachten we met een 1-0 de rust in te gaan, helaas scoorde de tegenstander in de laatste seconde voor rust. 1-1 ruststand.
Na de rust gaven we het in de eerste 5 minuten weg, 1-4 achter. Na een sterk laatste kwartier konden we ons helaas niet meer terug knokken.
Dit betekent het eerste verlies van de competitie, maar niet getreurd, volgende week gaan we gewoon weer voor de overwinning!