Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdwedstrijden 24 november: "Relaxen na wedstrijd".

4 december 2018 21:45

Website Lebo

Je ziet soms de beelden van profvoetballers na een wedstrijd: "uitrusten" in een bubbelbad. Dat kunnen wij ook, dacht de JO12. Na de gewonnen wedstrijd gingen ze met zijn allen naar de Parel.

De wedstrijdveslagen:

JO09-1: Op een lekkere frisse morgen met goede zin afgereisd naar Middelburg. De tegenstander voor vandaag was Jong Ambon. Een ploegje en trouwens ook accomodatie die we nog niet eerder hadden gehad dus was het even aftasten.
Dat bleek ook wel in de eerste 12 minuten bijna geen doelpunten een beetje de kat uit de boom kijken maar ook niet veel weg geven het was dan ook lange tijd 1-1. Iets wat weer eens aanwijzing gaf tot een mooie spannende pot voetbal.
Maar er kwam een eind aan dit gevoel we begonnen warm te draaien de combinaties werden beter en we waren iets feller aan de bal dan de tegenstander. Uiteindelijk liepen we uit in stand tot 1-5. In de rust goed opgewarmd nog wat overleg gehad over posities en felheid en toen weer snel naar buiten om de tweede helft te beginnen.
En ja die begonnen we fel met goed overspelen kwamen de kansen al zeer snel en ook de doelpunten iets waar onze tegenstander geen antwoord op had. We liepen daarna weer wel wat uit positie maar na wat verschuivingen pakte we het weer goed op.
Het beeld van de wedstrijd werd weer wel wat eenrichtingsverkeer maar dan is het juist de kunst om goed overzicht te blijven bewaren en de ruimtes te vinden. We hebben vandaag weer collectief goed gevoetbald maar verbeterpunten zijn er nog genoeg daar hebben we de training weer voor. We hebben gewonnen om dat bij ons de kopjes weer allemaal de goede kant op stonden en we niet opgaven ondanks dat het toch wel aardig koud werd.
Eindstand Jong Ambon JO9-2G - SJO LEBO/SVN/VVB JO9-1  1-14.

JO11: Als we kijken op de ranglijst, dan leek Dauwendaele wel een ploegje waar we een leuk potje tegen zouden kunnen voetballen. Dan blijkt maar weer eens dat de stand niet alles verteld. Dauwendaele startte iets feller dan wij en we werden al snel op de feiten gedrukt over efficient afronden.
Binnen het kwartier stond het al 0-3. En na een half uur al 0-6. We waren wel een paar keer tot aan de achterlijn van de tegenstander geweest, waar het was toch echt Dauwendaele die de klok sloeg. Hun keeper kreeg het er gewoon koud van, terwijl Chloe de ene na de andere aan probeerde tegen te houden, met een paar mooie reddingen. We stonden allemaal te ver van onze tegenstander af. In de rust erop gehamerd dat we korter en feller op de bal moesten gaan verdedigen, dan krijgen wij vanzelf weer kansen aan de andere kant.
Tweede helft zag er een stuk beter uit met langere aanvallen van onze kant. Maar toch wist Dauwendaele uit te lopen naar 0-9. Hun spits was niet zo snel, maar zijn doeltreffendheid was groot en zijn schoten hard. Hij heeft er minimaal 6 ingepoeierd. Gelukkig wisten we aan het eind van de wedstrijd nog 2 eretreffers te maken.
Vince wist het net te vinden, en ryan wist ook tegen zijn oude clubje te scoren. Verdiend verloren, we kunnen niet allemaal in de spits spelen want dan wordt het gat naar het middenveld te groot en kan de verdediging het niet aan.
Het zal wel de kou geweest zijn dat het vandaag niet zo lekker liep. Eindstand 2-9.
Tegenstander kan wel een klasse hoger gaan voetballen.

Zeelandia JO7-4 Lebo/Svn/Vvb JO7-2: Vandaag de uitwedstrijd naar Middelburg met 3 C° op de thermometer was het wat fris. We konden gelukkig 5-5 spelen zodat er aan onze kant geen wissels waren en bij de tegenstander maar 1. We begonnen en we waren allemaal goed wakker ,speelde oplettend en gingen er goed in.
Het 1e doelpunt kwam naar 5 min van Sharon die de bal blok te en zo het goal in ging. Onze tegenstander gaf antwoordt met de 1-1. Bij tegenstander zaten er een paar bij die al goed konden schieten. Ze maakte daar ook gebruik van om gelijk bij een intrapt de bal in ons goal te schieten. Dat zijn we niet gewend waardoor we in 1 keer 3-1 achter stonden.
Maar we lieten ons niet kennen ,luca zorgde voor aansluiting. Waarop weer antwoordt kwam 4-2 maar doordat we goed bleven voetballen ,zorgde Nurahmed voor de 4-3 en Lars voor de 4-4 ruststand. Even binnen opwarmen en afspreken dat er altijd iemand bij de intrap van de tegenstander gaat staan.
En dat werkte Sharon scoorde door goed te dribbelen de 4-5 dit geldt ook voor Luca de 4-6 netjes hoor! We gaven nog 1 goal weg ,wat Luca weer door goed dribbellen goed maakte en zorgde dat we de wedstrijd winnen met 5-7. Iedereen heeft super goed gevoetbaldt!!!
Ga zo door. Sinterklaas zal trots zijn op jullie.

JO17: Vandaag Serooskerke-Veere thuis, op papier gelijkwaardige tegenstander. Dit blijkt ook tijdens de eerste helft, Seroos veel aan de bal, de kansen waren meer voor ons, 1e keer 1 op 1 kan de keeper redden, de 2e keer ook maar met een overtreding, penalty dus. Soren maakt deze af.
Na 5 min maakt Seroos 1-1,  het spel komt meer in evenwicht en uit een vrije trap maakt Milan Tatenhove met een mooie volley de  2-1, maar vlak voor rust knalt Seroos op lat en de rebound is raak, rust 2-2.
De tweede helft hebben we niets meer laten zien en komt Seroos 3x tot scoren, eindstand 2-5.

JO09-2: Een koude ochtend met Arnemuiden als tegenstander. De wedstrijd met 7tegen 7 zodat iedereen voetbalt en warm blijft. De eerste helft gingen we goed in, de bal werd goed veroverd en weer in de aanval gegaan.
De bal ging over en weer en de teams waren goed aan elkaar gewaagd! Na de rust dit spel vasthouden en zo blijven spelen. Dit deden ze ook goed waardoor de sfeer bij Arnemuiden steeds grimmiger werd en dat was terug te zien in t veld.
Ons team lostte dit goed voetballend op (de scheids was niet scherp). Eindstand 4-4.
FairPlay prijs overduidelijk voor Lebo/SVN/VVB !!

JO7-1 tegen patrijzen JO7-1
Vandaag begonnen we lekker, de tegenstander was nog niet zo alert en Stan maakte al vlot de 1-0. Daarna gingen de patrijzen wat meer voetballen en vielen er een paar tegengoals, we bleven wel lekker voetballen en hadden een paar ballen die net naast gingen van Damian, Quinn en Jurre. Quinn liet nog een aantal mooie truckjes van de techniektraining zien.
Met de rust gingen we met 1-3 naar de warme kleedkamer even op temperatuur komen. De 2e helft kwamen we minder van onze helft weg. Jurre verdedigde een aantal goeie aanvallen van patrijzen net voor ons doel weg, ze waren fysiek wat sterker en hadden 1 speler met een erg goed hard schot en op een gegeven moment stonden we toch nog 1-9 achter, dat was de eindstand.
Groeten, Maurits

JO09: Dit weekend moesten we opnieuw naar Walcheren om deze keer tegen Jo8-1 te spelen. Vooraf al een zware kluif omdat we de week ervoor tegen Jo8-2 moesten spelen en hier al met 14-2 verloren hadden. Maar goed nieuwe wedstrijd nieuwe kansen.
Aan het begin was direct al te zien dat Walcheren veel beter was dan ons en halverwege de eerste helft al met 7-0 voor stond. Daarna maakt Beau nog een tegendoelpunt omdat de keeper van Walcheren ook mee voetbalde en zo het doel leeg was.
Voor de rust scoorde Walcheren nog 3x waardoor we met 10-1 gingen rusten.
Na de rust scoorde zij nog 10x waardoor de eindstand uitkwam op 20-1. Snel vergeten en op naar volgende week.

JO12:En weer mocht de JO12 om half 9 aantreden uit tegen Zeelandia M’burg. Deze keer tegen hun JO12-1. We waren eerder op het veld dan de tegenstander en dat bleef de hele wedstrijd zo. We waren gretig, fel en bleven werken voor elkaar.
We speelden dan ook de eerste 20 minuten alleen maar bij hun goal. Helaas was de bal niet goed genoeg om te scoren (volgens een aantal van onze spelers 😉) dus bleef het 0-0. Tegenstander had geen last van die bal en wist met 2 uitvallen 2 keer te scoren.
Toch bleven we goed voetballen. Jasmijn, Kevin en Luuk gaven achterin geen millimeter ruimte weg, op het midden sleurden Long en Neline tot er geen gaatje meer was.
Bruce en Amilon hielden het veld goed breed en Milan en Senna zorgden voor oorlog voorin. Tel daarbij een oplettende Espen op de goal en dan kan het eigenlijk niet fout aflopen.
En dat deed het ook niet, nog voor rust wist eerst Milan met een hard schot de keeper te verschalken en vervolgens deed Long dat met een bekeken schuiver. 2-2 bij rust. Na rust zelfde beeld en toen Long na 10 minuten zijn 2e maakte, was het gebeurd met Zeelandia.
Van de vele kansen die  we daarna nog kregen, wisten alleen Neline en Amilon te scoren. 2-5 eindstand..... daarna teambuilding in de Parel!!!! Geslaagde dag

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!