Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwdorp en Dauwendaele poulewinnaars BSC

7 augustus 2016 14:15


De dames van de kassa hadden het naar hun zin, de warme hap werd vakkundig bereid en het weer zat ook mee tijdens de poulewedstrijden die zaterdagavond werden gespeeld op de velden van Nieuwdorp tijdens het BSC-toernooi.

De poule van Nieuwdorp bestond uit GPC, Patrijzen en DWO’15. Om zes uur was de aftrap op veld 1 van de wedstrijd tussen Nieuwdorp en DWO’15 en op veld twee begon de wedstrijd tussen GPC en Patrijzen. Door een doelpunt van Frank Oostdijk won Nieuwdorp met 1-0 van DWO’15 en GPC won ruim van Patrijzen met 3-0.

Hierna moesten de winnaars Nieuwdorp en GPC tegen elkaar op veld 1 terwijl op het tweede veld de verliezers Patrijzen en DWO’15 de degens gingen kruisen. Uiteindelijk ging Nieuwdorp er met de winst vandoor. Door doelpunten van Pieter, Frank (een hele fraaie lob) en Stefan werd GPC met 3-0 verslagen. Het duel tussen Patrijzen en DWO’15 eindigde in 2-0.

Door deze resultaten werd Nieuwdorp eerste in deze poule, eindigde GPC als tweede, werd Patrijzen derde en eindigde DWO’15 als vierde en laatste.

Zaterdag 13 augustus worden de finales gespeeld op de velden van Nieuwdorp.
Volg onderstaande link voor de foto's

https://goo.gl/photos/n5ZpMd2C8DLSYzBW9

LEWEDORP. FC Dauwendaele heeft zaterdagmiddag als eerste de finale van het Borsele Sloepoort Cup voetbaltoernooi bereikt.

De Middelburgse zaterdag-tweedeklasser won op de velden van Lewedorpse Boys beide pouleduels. Eerst werd Zeeland Sport met 5-0 verslagen, daarna was de ploeg ook te sterk voor Leweworpse Boys: 1-0.
De thuisploeg eindigde als tweede in de groep, voor Walcheren en Zeeland Sport.

Poule A: Lewedorpse Boys-Walcheren 2-2 (Lewedorpse Boys wint na strafschoppen), FC Dauwendaele-Zeeland Sport 5-0, Walcheren-Zeeland Sport 4-1, Lewedorpse Boys-FC Dauwendaele 0-1. Eindstand: FC Dauwendaele, 2. Lewedopse Boys, 3. Walcheren, 4. Zeeland Sport.

Bron: René van der Vliet/BSC
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!