Weer héél veel goals bij de jeugd

20 november 2015 21:30

De B junioren gaan goed. Nu werd Axel met een 7-2 nederlaag naar huis gestuurd. Ondanks de geringe selectie (thans 12 man, doelman Remon en speler Arne beiden geblesseerd) vormen de mannen van Edwin, Wilbert en Onno een goed collectief. Bij rust was het al 5-0 en kon Stan zich voorbereiden op de wedstrijd tegen Hoedekenskerke 1.

Na rust nog 2 doelpunten voor beide ploegen, 7-2 eindstand. doelpunten: 2x Stan,
2x Ziggy, Roy, Dylan en Kevin. De C junioren wonnen met 0-1 in Middelburg. Een
verslag volgt. De C2 was wederom kansloos. Dit keer tegen RCS C3, 13-0 de
eindstand op het kunstgras in Souburg. De D's van coach Rene Hillebrand:"Een
prachtig mooi complex, een goede ontvangst door Zeelandia Middelburg, de D5 is
vandaag onze tegenstander. Een slap begin van ons bracht ons nog bijna in de
problemen, gelukkig werd er niet gescoord. Daarna pakten we de draad weer op,
0-5 was de eindstand, 4x door Milan en 1x door Dugadjin. Het was dat we over het
algemeen niet de breedte van het veld optimaal hadden gebruikt, anders hadden we
meer het net gevonden".

De E1 door scheidsrechter Martin de Hamer:"Vandaag de thuiswedstrijd tegen Walcheren, op een frisse ochtend aan de Korenweg.
De uitwedstrijd tegen Walcheren werdt met een gelijkspel afgesloten. Lars was ziek
dus was niet aanwezig. De wedstrijd was in het begin nog redelijk in evenwicht,
met ook zeker kansen om de score te openen. Zoals wel vaker viel het doelpunt
bij ons in het netje. Tot zover niets aant handje zou je zeggen. Maar de kopjes
gingen naar beneden en voor de rust scoorde de tegenstander nogmaals twee keer.
Met name Juli "rotsindebranding" Hoondert werd wel erg gemist. Na de rust
scoorde de tegenstander nog drie keer, Yordin kon namens ons de eer nog redden
met een schot in de korte hoek. Al met al een leuk potje voetbal maar als er
twee van de betere spelertjes bij andere teams meegaan dan komen we toch iets te
kort( Juli bij E2 en Cas bij D1)". De E2 door John vd Klooster: Johnny vd
Klooster: Kruiningen E2M-Lebo/SVN/Bors E2 Rust 1-2, Eindstand 4-9. Vanaf het
begin zaten we weer kort en fel op de bal en gaven we de tegenstander geen kans.
De 0-1 stond daardoor snel op het score bord vanuit een corner. De 2-0 volgde
daarna ook snel. In de eerste helft benutten we de kansen niet zo goed waardoor
het uiteindelijk maar 1- 2 stond door een zeldzame uitbraak van de super snelle
en handige spits van Kruiningen. De 2e helft pakten we de draad op en werden
individuele acties afgewisseld met hele mooie combinaties vanuit de verdediging
over diverse schijven waarbij elke keer de ruimtes werden gezocht. Kortom mooi
spel en als we de kansen nog beter gaan benutten dan kunnen we de strijd aangaan
met de koplopers. We zijn een echt team aan het worden. Sieb 1-0, Milan 2-0, 2-1
rust, River 3-1 , 4-2 River, 5-2 River, 6-2 Sieb, 6-3 Mila, 7-4 Milan, 8-4
River, 9-4 Milan.
De F1 verloor met 7-2, de keeper van de tegenpartij maakte eigenlijk het verschil. De F2 van Remo de Jong":"Leuke gelijkopgaande wedstrijd met de hele complete groep hebben we keihard gewerkt, het resulteerde helaas niet in doelpunten, waar we er heel dichtbij waren. En het ook wel een beetje
verdiende maar voor rust twee goed uitgespeelde aanvallen en de stand was 2-0.