Beschamende, maar gelukkig ook goede prestaties bij de jeugd

11 november 2015 22:15

De B junioren speelden een echte topper in en tegen Hoek/Philippine. Vooraf had leider Wilbert wel de scheidsrechter erop gewezen dat er maar 3 dispensatiespelers in het veld mochten staan. Immers, de A1 was terug getrokken uit de competitie en sommigen waren 3 koppen groter dan onze B's.

De wedstrijd begon goed voor Lebo/SVN (en de 2 jongens uit Borssele!). Ziggy en
Stan zorgden voor een 2-0 voorsprong. Echter, Hoek/Philippine toonde veerkracht
en kwam terug tot 2-2. Weer 2x Stan de Hond, een 4-2 voorsprong maar toch
uiteindelijk de 4-4, met de 4-4 in de laatste seconden.
De C1 is de laatste weken goed op dreef. Pieter de Vos:"SVN/Lebo C1 mocht vandaag aantreden tegen Jong Ambon op Nieuwdorp,  een slappe 1e helft van onze kant brengt ons toch in
de rust op 1-0 voor. In de rust aangesproken op de duelkracht van de mannen, dit
werd een beetje opgepakt en met strijd de 1-0 vastgehouden.  We sluiten nu aan
in de middenmoot. Belangrijk in het voetbal; slechte wedstrijd winnen.

De C2 bakte er niets van in deze competitie. Gebrek aan inzet, beleving en motivatie
ontbreken. Voor de coaches een moeilijke taak om (sommige) heren duidelijk te
maken dat er meer verwacht wordt dan alleen lachend de kleedlokaal ingaan bij
een 0-6 achterstand bij rust. Uiteindelijk een 0-14 verlies, beschamend!
De D1 deed het uitstekend tegen de buur Patrijzen. Coach Rene:"Een week goed getraind.
Opstelling aangepast aan de tegenstander heeft zijn vruchten afgeworpen. Na een
uur voetballen stapten de mannen met een verdiende 3-1 van het veld  af. Ik ben
echt trots op de mannen". De E1:"Patrick Hermes: Lebo/Svn E1-zeelandia/Middelburg E2 4-7. Een goeie wedstrijd van E1 en gezien de kansen hadden we zeker een punt verdiend. De kansen werden niet omgezet in goals en zij maakten wel de goals, ruststand 1-3. Na de rust ook weer pech in de afwerking. Zij krijgen de eerste kans en slecht verdedigen van ons resulteerde in de 1-4.
Direct daarna 2-4. Over en weer kansen en goals en de eindstand uiteindelijk
4-7.Doelpunten van Cas 2x, Yordin 1x en Jesse 1x. De E2 van John vd Klooster
speelde een prima partij tegen FC Bergen. Rust 2-1, Eindstand 9-3. John:  We begonnen de wedstrijd goed door kort op de bal te zitten en de tegenstander geen ruimte te geven. Hierdoor viel al snel de eerste goal en creëerden we gelijk een hoop kansen. De afwerking kon toen nog wat beter doordat een aantal te graag zelf wilden scoren.De 2-0 kwam wederom door Kaja uit een
vrije trap van grote afstand. De ruststand was maar 2-1. Na de rust gingen we er
met mooie combinaties en het zoeken van de vrije spelers goed tegenaan. Hierdoor
werd het snel 7-1 door Migjen, 2xRiver, Milan3x en Sem uiteindelijk 9-3. Kortom
een goede wedstrijd waar we technisch en tactisch duidelijk beter waren.
De F1 verllor, coach John Bos:"John Bos: RCS f2 - LEBO/SVN F1 10-3, een wedstrijd