Nieuwdorp - SSV '65 (Vriendsch)

19 augustus 2015 21:15

Nieuwdorp heeft zijn oefencampagne afgesloten met een 1-3 nederlaag thuis tegen SSV’65. On-danks de vele kansen die de thuisploeg creëerde, waren het de gasten, die tegen de verhouding in, de score openden.

Dat gebeurde in de 35e minuut. De resterende minuten van de eerste helft voetbalde Nieuwdorp best naar behoren, maar SSV’65 kreeg de mogelijkheid om de score te verdubbelen. Zo moest Ruud knap een hard schot pareren. Ruststand 0-1.

De tweede helft zag er in het begin heel anders uit. SSV’65 kreeg meer mogelijkheden en deze werden dan ook twee keer benut. Na de derde treffer van SSV’ kregen de Nieuwdorpers weer wat vat op de tegenstander en dat betaalde zich uit in eentreffer van Bart Otte, 1-3.

Dit was tevens de eindstand van een oefenpartij waarbij zowel de trainer van SSV’65, als die van Nieuwdorp, plannen kunnen maken voor de start van de competitie. Want op zaterdag 4 september is de eerste wedstrijd van het seizoen 2015-2016 SSV’65-svNieuwdorp.