Peutergym Nieuwdorp gaat weer beginnen.

21 oktober 2022 9:15

Op woensdag 2 november van 14.30-15.30 uur zal de peutergym weer starten. Deze peutergym staat olv Anja Brandt en is bestemd voor kinderen tussen 2 en 5 jaar. De kosten zijn € 25,00 per half jaar.
Deze peutergym is een onderdeel van de SV Nieuwdorp. We vinden het fijn als u van te voren even laat weten dat u komt.

Info Peutergym 2022-2023

Het gym seizoen loopt van 1 november 2022 tot +/- 1 april 2023.

De 1e “lesdag” is op woensdag 2 november.

Speeltuin open- GEEN gym; Speeltuin dicht – Wel gym.

Van 14.30-15.30 uur in de gymzaal bij Dorpshuis Ammekore aan de Heretenweg in Nieuwdorp,

Tijdens schoolvakanties is er geen gym.

Anja Brandt verzorgt de lessen.

We zoeken nog iemand die de administratie bij houdt.

De peutergym is een onderdeel van de SV Nieuwdorp.

Vivian Geelhoed is bestuur vertegenwoordiger peutergym.

Ouders van 2 – 4  jarigen worden geacht tijdens de les aanwezig te zijn om hun kind aan te sturen.

Ouders mogen geen kinderen zonder toezicht in de kleedkamers om laten kleden

Ouders worden gevraagd om mee te helpen bij het opbouwen en opruimen van de gymtoestellen.

Ieder kind mag 2x gratis mee gymmen. Daarna moet gekozen worden of men lid wil worden.

Het lidmaatschap kost €25,00 per seizoen. In december krijgen jullie een factuur.

Kinderen die na 15 januari instromen betalen de helft.

Via een app groep worden ouders en verzorgers op de hoogte gebracht van nodige info. Bv als een les niet door kan gaan.

Voor inlichtingen:
Anja Brandt