BSC 2022 Poule A1

16 augustus 2022 22:45

De eerste wedstrijden zijn gespeeld, Terneuzense Boys scoorde er lustig op los en schoot er 7 in het netje van RCS. RCS scoorde 2x. Na 40 minuten scoorde Mike Segers de 0-1 en binnen 2 minuten was het ook al 0-2 door Justin van Rossum. Na de rust ging het hard. 0-3 door Cor Pieter Pander. RCS deed nog wat terug door een doelpunt van Dylan Davidse. Door doelpunten van respectievelijk Cor Pieter Pander, Inid Preganlija, Miroslav Perisic en Bart van Fraeijenhove liepen de Boys uit naar 1-7. Het slotakkoord was voor Joey Katzenbauer, hij maakte er 2-7 van.
Op veld 2 speelden de Meeuwen en SV Walcheren met 2-2 gelijk. Voor Walcheren scoorde Vigo Kaaij de 1-0 en 2-0. Jordan Francke maakte de aansluittreffer en Genaro Eikenhout maakte gelijk. Na stafschoppen was het 7-6 voor Walcheren.