Interview Robin Schoonbrood: ?Ik heb heel veel zin in een nieuwe uitdaging?

Vandaag om 11:30  Na veertien jaar komt er deze zomer een einde aan de samenwerking tussen Robin Schoonbrood (22) en PSV. De middenvelder is op zoek naar een nieuwe club en verwacht binnenkort witte rook. “Het laatste halfjaar bij PSV was een smetje.” meer »

Samenvatting: Frankrijk-Duitsland (1-0)

Vandaag om 8:53  Twee favorieten voor de Europese titel aan het werk dinsdagavond. De wedstrijd werd beslist door een eigen goal van Mats Hummels. Bekijk de samenvatting.  meer »

Zo ben je topfit voor het nieuwe seizoen

Vandaag om 8:00  Het lijkt nog even weg. Maar voordat je het weet is het zover en kun je eindelijk weer voetballen. Niet alleen trainen maar ook wedstrijden spelen. Daarom is het verstandig nu te starten met de voorbereiding zodat je straks topfit bent. meer »

De Europa Conference League - hoe zat 't ook alweer?

Gisteren om 16:33  Woensdagmiddag beleeft Feyenoord een klein primeurtje. Trainer Arne Slot zal kunnen violgen hoe het afscheidscadeautje van zijn voorganger Dick Advocaat uitpakt, een ticket voor de voorronde van de Europa Conference League welteverstaan. De finale is op 25 mei 2022 in Tirana, Albanië, maar daar wachten nog wel wat hordes voor. We frissen je geheugen graag even op! meer »

Hoe zit het met de twee laatste trainersvacatures voor 2021/22?

Gisteren om 15:00  Witte rook uit het Rat Verlegh Stadion. Td Ton Lokhoff en trainer Maurice Steijn zijn het zacht gezegd niet altijd met elkaar eens, maar in Breda blijven beiden binnenboord. In 2021/22 zullen elf bvo’s het seizoen beginnen met een nieuwe hoofdtrainer voor de groep. Negen ervan zijn aangesteld, ontslagen worden voor het begin van het seizoen niet meer verwacht. Resteren twee vacatures, te weten in Doetinchem en Eindhoven. Hoe zit het ermee meer »

De mooiste goals in de EK-geschiedenis

Gisteren om 14:54  Arm Schotland. Speel je na 23 jaar weer een eindronde, krijg je gelijk een wereldgoal om je oren. Natuurlijk stond David Marshall te ver uit zijn hok voor iemand met het beweegtempo van de kabinetsformatie, maar laten we Patrick Schick de credits geven voor een ongekend mooi doelpunt. Tijd voor een verzameling fraaie goals op het EK! meer »