Nieuws

Interview Miquel Nelom: ?Het doel met Suriname is het wereldkampioenschap halen?

Vandaag om 12:00  Terwijl zijn teamgenoten van Willem II keihard tegen degradatie vechten, werkt linksback Miquel Nelom (30) hard aan zijn herstel. “Het is moeilijk om van een afstand toe te moeten kijken.” meer »

Interview Ramon Hendriks: ?Ik heb extra coronakilo?s, maar wel positieve kilo?s?

Vandaag om 9:00  De door Feyenoord aan NAC Breda verhuurde Ramon Hendriks (19) ontpopt zich in Brabant meer en meer tot serieuze kandidaat om volgend seizoen een positie in de verdediging van Feyenoord te bekleden. Zelf denkt Hendriks daar nog niet te veel aan. “Voor nu is het zaak om te promoveren met NAC Breda.” meer »

Interview aanvoerder Sam Beukema: ?Bij Go Ahead voelt het specialer?

Gisteren om 12:18  Go Ahead Eagles herstelde zich zaterdagavond goed van de beslissende tik in de strijd om plek twee op de Vijverberg. De zure smaak van de 1-0 nederlaag bij De Graafschap werd weggespoeld met de beste wedstrijd van het seizoen. Het elftal van Kees van Wonderen won met 3-0 van Almere City. In deze vorm wil niemand tegen deze ploeg spelen in de play-offs. We praatten na met Sam Beukema. meer »

Een bekerfinale zoals hopelijk nog heel vaak/nooit meer

Gisteren om 11:27  18 april 2021, een schitterend lentezonnetje verwarmt Rotterdam-Zuid. Veel gebeurt er niet, maar in het hart van de buurt is er altijd wat leven op straat. Er lopen toch nog best veel mensen over de Beijerlandselaan, overgaand in de Groene Hilledijk. Met ruim twee kilometer is dit de langste vreetschuur van Nederland – hier ruik je specialiteiten vanuit de hele wereld, en bij avondwedstrijden zie je in de verte de lichtmasten van De Kuip. Die gaan vandaag op een gegeven moment ook aan. meer »

Haaland en Mbapp� openen jacht op tweede plek ESM Gouden Schoen, Depay bedreigt Weghorst