Nieuws

Wat is het perspectief voor de spelers die bij Feyenoord terugkeren van een huurperiode?

Vandaag om 13:00  Het belooft een drukke transferzomer te worden voor Feyenoord. De Rotterdammers verliezen enkele basisspelers, maar versterkten zich ook al met Danilo en mogelijk de Italiaan Wilfried Gnonto. Ook keert een vijftal spelers terug van een uitleenperiode. Wat is het perspectief voor deze vijf spelers komend seizoen? meer »

Wat is het perspectief voor de spelers die bij Ajax terugkeren van een huurperiode?

Vandaag om 10:41  Het belooft een drukke transferzomer te worden voor Ajax. Veel basisspelers vertrokken al en de interesse in spelers als Lisandro Martinez en Jurriën Timber neemt toe. Ajax verwelkomt echter ook weer spelers. Deze vier kwamen terug van een verhuurperiode. Wat is het perspectief voor deze huurlingen komend seizoen? meer »

PSV dicht bij binnenhalen James Rodriguez: dit zijn de beste momenten van de superster

Gisteren om 17:25  Vorige week liet De Telegraaf al weten dat PSV zich met James Rodriguez zou willen versterken, kort daarna werd het bericht echter van de site gehaald. Maandag kwam ESPN-commentator Martijn van Zijtveld echter met het nieuws dat de smaakmaker van het WK 2014 was gesignaleerd bij de fysio van PSV. Als de Eindhovenaren zich inderdaad weten te versterken met James, heeft de Eredivisie er een smaakmaker bij. meer »

De meest memorabele momenten van de jarige Wilfred Genee