GEO Energie

14 juni 15:00  Vanwege het virus kunnen we geen wedstrijden bezoeken op ons sportcomplex. Daarom willen we onze sponsoren wat extra onder de aandacht brengen. Deze week Geo Energie.meer »

Mooie samenwerking tussen LEBO, Patrijzen en Nieuwdorp voor de lagere seniorenteams

12 juni 19:00  Het komende voetbalseizoen slaan de lagere heren seniorenteams van VV Lebo, VV Patrijzen en SV Nieuwdorp de handen ineen. Onder de naam ST. SVN/Patrijzen/LEBO 3 en ST LEBO/Patrijzen/SVN 4 gaan deze teams samen wedstrijden spelen in de 5e klasse reserve. meer »

Aan het eind toch nog een begin

5 juni 22:30  Een cryptische kop aan het begin van dit verslag(je). Waarom? Omdat ik na een lange tijd vandaag weer foto’s kon maken van een onderlinge wedstrijd van Nieuwdorp 1 en 2. Ja, het was geen wedstrijd om het eggie, maar toch….. Bij vlagen werd er fel gestreden om de bal in bezit te krijgen. Het was net of na al die maanden van trainen om eigenlijk niets, weer het fanatisme langzaam terug kwam. De uitslag doet er niet toe, wel werd duidelijk dat iedereen heeft lopen snakken om weer terug te keren naar de tijd voor corona. Wij zijn er nog niet helemaal, maar ik denk dat tegen de tijd, dat er om de KNVB-beker gestreden gaat worden en bij de start van de reguliere competitie, (bijna) alles weer bij het oude zal zijn. Nog even doorbijten en dan zien wij elkaar weer in het seizoen 2021-2022!meer »

Samenwerking Patrijzen en SJO Lebo/Nieuwdorp/VVB

21 mei 11:15  Aan alle ouders/jeugdspelers/betrokkenen (jeugd)voetbalverenigingen Patrijzen en SJO Lebo/SVN/VVB. In februari 2020 heeft er een oriënterend gesprek plaatsgevonden tussen hoofdbesturen en jeugdcommissieleden van Patrijzen en SJO Lebo/Nieuwdorp/VVB. Doel van het gesprek: vooruitkijken naar de ontwikkelingen (aantal jeugdleden) op het gebied van jeugdvoetbal. Conclusie: We hebben elkaar nodig gezien aantallen en leeftijden voor de toekomst en tegelijkertijd is de intentie uitgesproken om elkaar te helpen waar nodig m.i.v. het seizoen 2020-2021.meer »

Vrienden- en vriendinnetjes voetbalmorgen zaterdag 8 mei

4 mei 0:15  De jaarlijkse aanwas van nieuwe leden, voornamelijk in de categorie t/m 12 jaar, zorgt bij veel verenigingen voor een stevig fundament onder de club. Zo ook binnen onze jeugdvoetbal SJO Lebo/SVN/VVB. Daarom organiseren we op zaterdag 8 mei (van 09.30 uur - 12.00 uur) een Oranjefestival voor zowel leden als niet-leden in de leeftijd 5 t/m 12 jaar.meer »

Fonds Gehandicapten Sport

17 april 0:00  Misschien zijn ze al wel bij jou aan de deur geweest en heb je net zoals vele anderen al een donatie gedaan. Hiervoor willen we jullie ook namens Fonds Gehandicapten Sport heel erg bedanken. Ook willen wij Marjet, Mieke en Peter bedanken voor hun inzet tijdens deze collecte. Je kunt nog steeds doneren via onze digitale collectebus. Zie onderstaande link. Wij collecteren voor het Fonds Gehandicapten Sport omdat: Niemand buiten spel mag blijven staan. In deze tijd is het belangrijker dan ooit dat iedereen mee moet kunnen doen. Dat geldt zeker ook voor mensen die niet in het reguliere sport gebeuren mee kunnen doen. Een gedeelte van de opbrengst is bestemd voor het 11e BSC G Voetbaltoernooi. Dit toernooi zal op zaterdag 18 september georganiseerd worden. Zoals gewoonlijk zullen de Zeeuwse Muzikanten ook weer aanwezig zijn. meer »