Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Samenwerking Patrijzen en SJO Lebo/Nieuwdorp/VVB

21 mei 11:15  Aan alle ouders/jeugdspelers/betrokkenen (jeugd)voetbalverenigingen Patrijzen en SJO Lebo/SVN/VVB. In februari 2020 heeft er een oriënterend gesprek plaatsgevonden tussen hoofdbesturen en jeugdcommissieleden van Patrijzen en SJO Lebo/Nieuwdorp/VVB. Doel van het gesprek: vooruitkijken naar de ontwikkelingen (aantal jeugdleden) op het gebied van jeugdvoetbal. Conclusie: We hebben elkaar nodig gezien aantallen en leeftijden voor de toekomst en tegelijkertijd is de intentie uitgesproken om elkaar te helpen waar nodig m.i.v. het seizoen 2020-2021.meer »


Fonds Gehandicapten Sport

17 april 0:00  Misschien zijn ze al wel bij jou aan de deur geweest en heb je net zoals vele anderen al een donatie gedaan. Hiervoor willen we jullie ook namens Fonds Gehandicapten Sport heel erg bedanken. Ook willen wij Marjet, Mieke en Peter bedanken voor hun inzet tijdens deze collecte. Je kunt nog steeds doneren via onze digitale collectebus. Zie onderstaande link. Wij collecteren voor het Fonds Gehandicapten Sport omdat: Niemand buiten spel mag blijven staan. In deze tijd is het belangrijker dan ooit dat iedereen mee moet kunnen doen. Dat geldt zeker ook voor mensen die niet in het reguliere sport gebeuren mee kunnen doen. Een gedeelte van de opbrengst is bestemd voor het 11e BSC G Voetbaltoernooi. Dit toernooi zal op zaterdag 18 september georganiseerd worden. Zoals gewoonlijk zullen de Zeeuwse Muzikanten ook weer aanwezig zijn. meer »


BSC Toernooi 2021 één week later.

8 maart 20:45  De KNVB heeft het beker/competitie schema voor het seizoen 2021-2022 bekend gemaakt. Ijs, weder en vooral CORONA dienende gaat de competitie 2021-2022 voor onze teams in het weekend van 25 en 26 september 2021 beginnen. Dit houdt in dat de drie zaterdagen daarvoor (4 ; 11 en 18 september) gereserveerd zijn voor de KNVB beker. Omdat we eerst uit gingen van een competitie start in het weekend van 18 en 19 september schuift het BSC toernooi één week door. Nu dus niet in de 2e en 3e week van augustus maar in de 3e en 4e week.meer »


Voorbereiding SV Nieuwdorp 1 Seizoen 2021-2022.

23 februari 22:00  Trainer Perry Snoep heeft de voorbereiding in 2 gedeeltes geknipt. Vanaf 3 juli zijn er 6 trainingen gepland t.w.: Zaterdag 3 en 10 juli; Dinsdag 6 en 13 juli; Donderdag 8 en 15 juli ( week 26, 27 en 28) Daarna en paar weken “vakantie”; op zaterdag 31 juli worden de trainingen weer hervat. Door de aanpassing van de KNVB is het BSC toernooi één week opgeschoven. Zoals jullie zien is dit toernooi in de 3e en 4e week van augustusmeer »


Borsele Sloepoort Cup zet weer in op drie categorieën en zes speeldagen

17 november 19:00  De organisatie van het voetbaltoernooi Borsele Sloepoort Cup houdt volgend jaar vast aan een opzet met drie categorieën en zes speeldagen. Ook wedstrijden van 90 minuten worden serieus overwogen.meer »


Borsele Sloepoort Cup gaat in aangepaste vorm op 12 augustus van start

9 juli 23:30  De 34ste editie van de Borsele Sloepoort Cup gaat deze zomer definitief door, al wordt het toernooi wel in aangepaste vorm afgewerkt. Het wedstrijdschema is vastgesteld in samenspraak met de gemeente Borsele, alle duels duren geen 45 maar 90 minuten en Terneuzense Boys en Kloetinge onder 23 zijn in poule A de vervangers van de zondagtak van VC Vlissingen. De eerste duels worden op woensdag 12 augustus gespeeld, op de velden van SV Nieuwdorp.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!