BSC G Toernooi 1 juni 2019

15 mei 2019 19:45

We zijn er volgens ons weer in geslaagd om een zeer attractief en gevarieerd programma samen te stellen voor de jubileum editie.
Allereerst zijn er de tien deelnemende ploegen; 6 senioren en 4 jeugd teams. Zij zullen in een onderlinge halve competitie gaan strijden om de bovenste plaats(en) in hun categorie. Ze spelen 7 tegen 7 op halve velden op pupillen doeltjes van 5 bij 2 meter; geen buitenspel.
Daarnaast is er voor de deelnemers een penalty bokaal wedstrijd; ook nu weer georganiseerd door een CIOS stage groep. Iedere speler doet eerst mee aan de voorronde; daarna is de finale.
Bijzonder is wellicht ook het extra PANNA/VOETBAL circuit met drie opblaasbare panna velden; kontje trap, dribbel circuit en partijtje 4 tegen 4. Beslist de moeite waard.