5 - 0

Zaamslag 3

3e klasse B

22 november 2018 19:30

Het eerste fluitsignaal klinkt, en Nieuwdorp trapt de eerste helft af. Nieuwdorp speelt de bal lekker rond. Toch is de eerste kans van Zaamslag waar keeper Dillian Nieuwdorp op de been houd.

In de 15e minuut weet Ralf een voorzet te geven van 40 meter. En weet Cahit te vinden die de bal op een mooie manier achter de doelman te krijgen. 1-0.

Een paar minuten later weet aanvaller Roel een mooie steekbal op de middenlijn te geven waarmee hij Cahit één op één weet te zetten. Helaas weet Cahit niet de 2-0 achter zijn naam te zetten.

De volgende 20 minuten zijn slordig van Nieuwdorp. Kevin weet de bal bij Roderiek aan de zijkant te krijgen. Roderiek ziet dat Jerzy op de 16e meter vrij staat en legt hem goed terug. Jerzy weet via de tegenstander de netten te raken. 2-0.

In de 43e minuut weet Cahit de 3-0 ook te maken voor Nieuwdorp. Rust
In de 50e minuut weet Zaamslag er goed uit te komen. Waar een voorzet van de zijkant word gekopt op de kruising lat van Nieuwdorp. De volgende 10 minuten is het spel van Nieuwdorp onrustig.

In de 62e minuut scoort Cahit na een directe voorzet van rik 4-0. Cahit weet het laatste doelpunt van de wedstrijd te scoren. 5-0 voor Nieuwdorp is de einduitslag.