Datum

29 september 2018 13:15

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de eerste competitie wedstrijd van het 4e op de planning. Op deze zonnige zaterdag middag mochten we het met het 4e opnemen tegen Terneuzense boys 5.

Op het begin was het nog even wakker worden, al snel stond het na een paar fouten al 0-2 voor Terneuzen. Gelukkig maakte de tegenstander ook een foutje achterin waar Tim Driesse handig van profiteerde en zo de 1-2 wist te maken, kort daarna had hij nog een scoringskans, hier had de keeper van Terneuzen alleen  geen zin in dus haalde hij Tim onderuit met een penalty tot gevolg. De penalty werd genomen door Roderiek, die hiermee de stand op 2-2 zette. Na deze goal was de scherpte even weg bij ons waardoor Terneuzen in korte tijd weer 2 keer kon scoren. 4-2 rust stand.

Na de rust ging het even verdedigend beter, dit was helaas voor korte duur want Terneuzen maakte daarna de 5-2. Toen was het weer onze beurt, een corner van Steef kwam perfect aan bij Tim Driesse die de bal beheerst in de kruising schoot (5-3). Na deze prachtige goal begon Terneuzen te vrezen voor de punten dus voor alle zekerheid maakten ze er nog  6-3 van. Einde wedstrijd.

Gelukkig waren we op tijd klaar dus hadden we nog even tijd om in het zonnetje de wedstrijd te evalueren.