5 - 2

Steen 2

5e klasse 04

17 november 2018 15:00

Omdat de puntjes nog schaars zijn dit seizoen, waren de strijders van het 3de vandaag gebrand op een overwinning.
We begonnen de wedstrijd vol goede moed. Alleen kwam het in de eerste helft niet goed uit de verf. Steen had de betere kansen en benutte deze dan ook. We gingen daarom ook met een 0-2 achterstand aan de thee. Tijd om in de rust de tactieken en looplijnen maar eens aan te scherpen.
De 2de helft stond er duidelijk een beter team. Steen kon alleen maar toekijken hoe wij de bal rond speelde. De eerste goal van Ted was al snel een feit. Dat smaaktte naar meer. En er kwam ook meer. Onze rechtsback was on fire en zorgde al snel daarna voor de 2-2. Even later was het prijs voor onze spits Mark die tekende voor de 3-2. Coen kon natuurlijk niet achterblijven en ook Richard had aan een doelpunt niet genoeg. Met 5-2 op het scorebord vond onze scheids het wel welletjes geweest.
Dat briefje van Koeman was voor ons niet nodig. Wat de strijders je wel op een briefje kunnen geven, is dat ze weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Ik denk dat er in Cafe Oranjeboom nog maanden over nagepraat zal worden. Op naar volgende week waar het 4de het opneemt tegen Arnemuiden in de Sloedamderby!