Verlies reeks 4e nog niet doorbroken. Winst reeks derde helft ook nog niet doorbroken.

MZVC 5

2 - 1

Nieuwdorp 4

...
34'
54'
Mark Heijstek (kopbal)
...
66'

Competitie

5e klasse 03

Datum

20 oktober 2018 12:45

Accommodatie

Onbekend

Met een gemiddeld leeftijdsverschil van ongeveer 20 jaar en een gemiddeld gewicht verschil van ongeveer 20 kilo was het dit keer het jeugdige MZVC 5 dat op het programma stond.

In het begin van de wedstrijd leken we in het voordeel te zijn ten opzichte van onze wat jongere en onervaren tegenstanders, er waren dan ook gelijk al een aantal kansen. Helaas was het toch MZVC dat na een minuut of 25 op voorsprong kwam. Ondanks dat wij beter speelden lukte het ons de eerste helft niet om de gelijkmaker binnen te krijgen.

Na een welverdiend rustmomentje en een aantal wijzigingen begonnen we vol goede moed aan de tweede helft. Al snel wisten we weer een aantal goede kansen te creëren, helaas waren de jonge en snelle verdedigers van de tegenstander er steeds snel bij om een doelpunt te voorkomen. Totdat wij een corner kregen, de goede corner van Rik kwam keurig bij Mark terecht die de bal beheerst binnenkopte (1-1). Daarna waren er nog wat kansen over en weer waar MZVC van wist te profiteren, hierdoor werd de stand op 2-1 gezet. Ondanks de versterking die we mee hadden gekregen lukte het ons niet om op gelijke hoogte te komen. Einde wedstijd, snel aan het bier en tijd voor de nabespreking.

De derde helft hebben we in ieder geval vol overtuiging gewonnen, dit hebben we vooral te danken aan het feit dat de tegenstanders nog geen bier mochten drinken.