27 januari 2018 14:00

Scheidsrechter

Sjaak Rooze

Een fit en redelijk compleet tweede elftal begon de voorbereiding voor de 2e seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen Wemeldinge 2, na wel al onderling geoefend te hebben met SVN 3 en SVN 4.

De beginfase was rommelig, maar Nieuwdorp dwong wel af dat zij vanmiddag de voetballende ploeg wilde zijn. Al na een kleine 10 minuten opende Arjen Offermans de score. Jurian werd vanuit het middenveld diep gestuurd en kwam in botsing met de keeper waardoor Arjen de bal rustig binnen kon schuiven. Na de eerste wisselingen halverwege de eerste helft werd het nog rommeliger bij Nieuwdorp. Persoonlijke fouten stapelden zich op en ook de opgeroepen Peter de Winter kon de 1-1 niet voorkomen. Voor rust bleef het onrustig op het veld, maar gelukkig pakte Jurian het scoren weer op en zorgde hij voor een comfortabele 3-1 voorsprong bij rust. Helaas was Jeffrey (terug van een blessure) weer uitgevallen in de eerste helft.

De tweede helft bouwde Nieuwdorp de voorsprong verder uit via nieuweling Roel, die de eerste helft nog wat moest wennen, naar 4-1 en 5-1. Een (buitenspel)doelpunt uit een kortgenomen corner van Wemeldinge zorgde voor 5-2. 6-2 werd het door Jurian. Wemeldinge scoorde wederom: 6-3. Roel completeerde evenals Jurian ook zijn hattrick voor 7-3.