76'
84'

Mannen, 4, 5e klasse 03

31 mei 2018 19:15

Een leuke trainingspot om punten tegen de boys van Nieuwland. Met mooi weer mochten we starten onze opdracht was na de 9-1 oorwassing van de vorige keer de schade zo beperkt mogelijk houden.

Dit lukte zowaar vrij aardig. 0-1 na een kwartier en 0-2 na een half uur, maar we bleven het balletje rond tikken en dit resulteerde zelfs tot een mega kans vlak voor het einde van de eerste helft voor onze Daan en in de rebound Coen Taal. Het mocht niet baten de bal wilde er (nog) niet in 0-2 bij rust.

De tweede helft. We dachten 1-9 gaat het niet worden. Misschien hebben we een kansje op een puntje. De gebruikelijke wissels vonden plaats en de kansen kwamen ook in de 2e helft. Coen Taal dacht ik heb nog wat recht te zetten en soleerde door de verdediging van nieuw land en met zijn gouden linker trakteerde hij ons op een loepzuivere panna bij de keeper van Nieuwland met als resultaat de 1-2 … Bam en nu verder, maar helaas dat dacht Nieuwland ook en 1-3 lag er ook snel in en de 1-4 en de 1-5.

Nee toch niet weer zo een monsterscore? Gelukkig niet, we werden wakker geschud en het laatste kwartier was weer voor de boys veel kansen veel missers waarvan er nog 2 werden benut door Mark Heijstek eind uitslag 3-5. Al met al was er meer te halen maar gezien de 1-9 van de vorige keer een prima resultaat.