Mannen, 4, 5e klasse 03

24 maart 2018 13:15

Scheidsrechter

Ronald Timmerman

Na een mooie overwinning afgelopen week tegen Waarde, stond deze week een wedstrijd tegen Terneuzense boys 5 op het programma. Na het slechte resultaat in de uitwedstrijd hadden we vandaag wat recht te zetten.
Met het weer en de wil van de mannen zat het vandaag wel goed. Aan de kansen lag het ook niet bij Nieuwdorp, het afmaken daarentegen ging wat moeizamer. Toch stond voor de rust de 1-0 op het scorebord door een goal van Niels.
Na een dextro en een theetje konden we er in de tweede helft weer tegen aan. De 1-0 was nogal een magere tussenstand, dus deze moest nog wat omhoog gekrikt worden. Dit lukte ook door wederom een goal van Niels, die de bal schitterend over de doelman krulde. 2-0 voor nieuwdorp. De (boys) van Terneuzen kregen ook nog een paar kleine kansjes maar die werden zonder problemen van de doellijn geweerd door Peter. Tien minuten voor tijd was het weer raak voor Nieuwdorp. Na een mooie steekpass van Gert-jan werd Tim diep gestuurd en maakte de 3-0.
De puntjes werden weer niet weggegeven in eigen huis! Voor sommigen onder ons zelfs de eerste winstpartij van het seizoen. Aankomend weekend mogen de mannen hun kwaliteiten weer laten zien in de 3de helft XXL.