Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Waterkoud en zonder punten naar huis

Terneuzense Boys 5

4 - 2

Nieuwdorp 4

...
5'
...
32'
...
39'
51'
Tim Driesse (intikker)
...
58'
88'
Erik Otte (schot)

Competitie

Mannen, 4, 5e klasse 03

Datum

25 november 2017 14:30

Accommodatie

Zuidersportpark
Frederik van Eedenstraat 19
4532 ET
Terneuzen
tel. 0115-648777

Het eind van het jaar komt in zicht en de blessures stapelen zich op. Toch hebben we met enige moeite weer genoeg spelers kunnen selecteren. Met een debutant en de rentree van twee coryfeëen trokken we met 13 strijders richting de overkant waar Terneuzense boys 5 op ons stond te wachten.

Ondanks dat we liefst 8! spelers hebben binnen de selectie van het 3e en 4e met keeperservaring, was er maar één keeper beschikbaar voor twee teams. Daarom trok Ziggy Raas dit keer de handschoenen aan. Helaas was hij nog wat onwennig en gooide een op het oog vrije bal plots weg alsof het een hete bitterbal was. Niek liep net nog de andere kant op, dus de spits in oranje-zwart tenue wist de bal te onderscheppen en de 1-0 binnen te werken. Later deze dag wist Ziggy beter om te gaan met de bitterballen.

Het was hard werken om warm te blijven. We kregen wat kleine kansjes, maar na een sublieme aanval wist Terneuzense Boys op 2-0 te komen. Toen een grote mogelijkheid om de aansluiting te vinden. De scheids floot voor een pingel en dj Timmie B schaarde zich achter de bal. Met een kiezelfharde schuiver door het midden trachtte hij de keeper te verschalken. Jammer genoeg bleef alleen de linkervoet van de keeper in het midden van de goal en wist de inzet over te werken. Net voor rust kregen we ook nog de 3-0 om ons oren.

In de rust een bakkie thee en wat bemoedigende woorden. Teddie liet zien dat er zeker nog wat mogelijk was. Een mooie aanval opgezet door Tim Baijens en Ralf Kole werd vakkundig afgemaakt door Tim Driesse. We gingen weer op zoek naar de aansluitingstreffer, maar helaas had de aanvoerders van de boys plots een bus schotkruit gevonden en ranselde de bal achter Zig. Om de stand iets dragelijker te maken schoot Erik Otte vlak voor tijd nog de 4-2 binnen.

Tijd voor de derde helft. Samen met de strijders van het derde (zij speelden ook tegen Terneuzense Boys) hebben we een aantal warme en koude versnaperingen tot ons genomen en de blik weer gezet op de twee aankomende duels tot de winterstop.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!