71'
Marcel Otte (kopbal)

Mannen, 4, 5e klasse 03

9 december 2017 14:30

Vandaag stond de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Vol goede moed vertrokken we naar het altijd winderige Zoutelande. Na wat rustgevende muziek van Bløf konden we de wei in.

Dat het vandaag wel eens lastig zou kunnen worden was ons allen bekend. Meeuwen had een vrij jonge voorhoede die redelijk snelle spelers had. Dit en een paar kleine misstapjes hier en daar achterin resulteerde al snel in een achterstand van een nulletje of 4. Maar de strijders van het 4de die geven niet zomaar gewonnen dus daar was dan de 4-1 door een mooie goal van Gert-Jan Niewenhuijse. Hierop volgden nog een aantal mooie kansen voor Nieuwdorp, maar door een goed uitkomende keeper van de Meeuwen gingen deze er helaas niet in. Hierna kregen we nog 2 goals om ons oren en konden we aan de thee. Over de thee gesproken, die was precies zoals je in Walcheren verwacht. Veel water en weinig smaak.
Na een paar wijzigingen in de rust begonnen we weer vol goede moed aan de 2de helft. Nieuwdorp kwam sterker uit de thee. Met goed voetbal en wind in de rug waren er een aantal goede kansen voor Nieuwdorp. Toch was het de Meeuwen die als eerst scoorde. We gaven ons niet gewonnen en na een mooie corner van Steef vd Gruiter kopte Marcel Otte de bal heerlijk binnen. Daarna was het een kwestie van uitvoetballen, want de winst was hier niet meer te behalen. Helaas de laatste wedstrijd met 7-2 aan ons voorbij moeten laten gaan. Maar voetballend waren wij zeker niet slechter. Na een lekkere warme douche en wat meezingers die uit de box galmden, was het dan eindelijk tijd voor de derde helft. Met een paar snackjes en wat drankjes werd er nog even opgewarmd in de kantine van de Meeuwen.
Volgende week zaterdag wacht ons nog een laatste wedstrijd van het seizoen. En het ziet er naar uit dat we deze met volle winst binnen gaan harken. Het zal een zware strijd worden maar we hebben ervaren mensen mee. Voor nu tijd om bij te komen en het volgend seizoenshelft weer fris en fruitig beginnen.