Tijd voor bier en minisnacks

Nieuwdorp 4

Steen 2

Robbert de Visser (scrimmage)

Mannen, 4, 5e klasse 03

2 december 2017 13:15

Sportpark sv Nieuwdorp
Prinses Margrietstraat 54
4455 AX
Nieuwdorp Zld
tel. 0113-613249

Na een avondje 25+ mochten de strijders, ondanks de kou, weer het veld op voor een wedstrijd tegen VV Steen. Omdat we nog niet helemaal ontdooid waren kregen we na 5 minuten al de 0-1 tegen.

Gelukkig begonnen we daarna warm te worden en kon Robbert de Visser de 1-1 maken. De keeper had het er ook druk mee, maar we wisten de 1-1 tot de rust te behouden.

Na de thee en een rondje mini snacks werd aan het begin van de 2e helft al snel de 1-2 tegen gemaakt . Vervolgens de 2-2 door Robbert de Visser nadat een lange bal keurig op hem werd afgelegd. Toen begonnen we toch weer koud te worden, bij dit omslagpunt maakte VV Steen de 2-3 en 2-4, waarvan eenmaal door een penalty. 2-4 was ook gelijk de eindstand. Tijd voor bier en minisnacks