Mannen, 4, 5e klasse 03

28 oktober 2017 13:15

Scheidsrechter

Ronald Timmerman

Voorafgaand aan deze wedstrijd was er heel wat te doen over de shirts. Sommige strijders bleken iets te gespierd voor het tenue waardoor shirtje trekken waarschijnlijk onmogelijk was.

Eenmaal begonnen aan de wedstrijd bleek dat onze focus nog wat veel op de eigen shirts lag, waardoor we de tegenstander te veel in de wedstrijd lieten komen. Wat onduidelijkheden bij ons achterin en te grote ruimtes zorgden ervoor dat we vrij snel 0-2 achter kwamen. Gert-Jan Niewenhuijse deed wat terug met een hard en onhoudbaar schot. Lang mochten we helaas niet van deze aansluitingstreffer genieten, want binnen enkele minuten was de marge weer twee. Helaas voor ons scoorde MZVC nog twee keer voor de rust, waardoor we tegen een 1-5 achterstand aankeken.

Na de rust rechten we de rug en bleven lekker voetballen. We kregen best een aantal mogelijkheden, scoren deden we echter niet. Totdat Richard een corner nam. Michel van Leeuwen maakte zich los van zijn tegenstanders en wist met het hoofd te scoren. 2-5 was ook de eindstand.