Nieuwdorp 3

Mannen, 3, 5e klasse 04

11 november 2017 12:45

De Blauw witten uit Oedjes; de nummer 3 van de ranglijst stond op het programma deze zaterdag. We waren gewaarschuwd, dit kon nog weleens een lastige pot worden.

De eerste helft ging van start. De tegenstander had een behoorlijke lengte achterin geplaatst die onze spitsen moest weerhouden van scoren. De 2 meter + bleek een goed wapen. Het lukte ons niet om de bal in de goal te krijgen. Richard was hier het meest dichtbij met een weergaloos afstand schot trof hij de lat. Hierna werd er nog een beetje aangeklooid, maar we mochten gaan rusten met 0-0 op het scorebord.  “quote wie het eerst scoort gaat winnen”.

De 2e helft enkele omzettingen over de gehele as. Deze moesten een voorsprong gaan forceren. Helaas pakte het dit keer niet goed uit. De blauw witten kwamen scherper uit de kleedkamers dan ons en wisten onze sluitpost Remon te passeren. Na een kwartier zelfs 2 maal. Dit was zo een dag dat niks lukte bij de Boys. De spits Mark werd diverse keren alleen voor de keeper gezet maar het gevecht met de bal werd stabiel verloren. Ook Benjert probeerde het tevergeefs. Na een half uur werd het ook nog eens 3-0 door toch wel een once in a life time doelpunt van Oedjes. Hierna gingen we nog op zoek naar een eretreffer, maar de doelman van de tegenpartij wilde hier niet aan meewerken. Sterker nog de blauw witten prikten er nog een doelpunt bij.

Eindstand 4-0 tijd voor bier, en volgende week de volgende topper op het programma ik hoop dat het kwartje dan weer onze kant op valt.