69'
...

Mannen, 4, 5e klasse 03

7 oktober 2017 13:15

Na een gelijkspel en een heroïsche overwinning, treden we dit maal aan tegen VCK 6. Waar we de afgelopen jaren spannende wedstrijden speelden tegen hun 5e, mochten we nu tegen dit nieuwe team. Dat het een nieuw team is bleek ook wel uit de jonge koppies van de spelers uit dit team. Waarschijnlijk was onze laatste linie (met alle respect) net zo oud als de startende elf van VCK 6.

En er waren er een aantal bij die goed konden voetballen. Dat werd snel duidelijk. We konden geen grip krijgen op hun middenveld en we stelden hun keeper eigenlijk nooit echt op de proef. Dat we de rust haalden met een 0-1 tussenstand hadden we vooral te danken aan keeper Remon van de Gruiter.

Na de rust waren we door blessures al drie wissels kwijt. Gelukkig had Martijn Brouwer weinig zin om alleen als toeschouwer aanwezig te zijn en met een paar geleende kicksen speelde hij de tweede helft mee. Deze helft konden we wederom niet echt een vuist maken. Een paar schoten van afstand en wat corners, maar echt gevaarlijk werden we niet. En VCK 6 dan? Die wel, ze wisten og twee keer te scoren waardoor de wedstrijd eindigde in 0-3.