Mark Heijstek (intikker)

Mannen, 3, 5e klasse 04

30 september 2017 13:00

Op naar DWO voor de tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Dit keer met een selectie vol nieuwe talenten en ervaren rotten.

De 1-0 viel naar aanleiding van goed doordrukken van de tegenstander. In de 15e minuut schoot Mark de 1-1 via de tegenstander in de touwen. Een kleine 10 minuten later viel de 1-2 door Ralf. Na een "overtreding" floot de scheids voor een penalty tegen. Deze werd benut waardoor de stand op 2-2 kwam. Binnen een aantal minuten kopte vedette Tim Driesse de 2-3 binnen. Nog geen 5 minuten later was het Tim Baijens die de 2-4 binnen schoot. Aan de andere kant kwam er weer een penalty aan te pas welke van de keer mis ging. Tijd voor een welverdiende rust.

In de rust de welbekende wissels uitgevoerd en met moet de 2e helft in. Net als in de eerste helft kregen we ook in de tweede helft veel kansen die er jammer genoeg niet allemaal in vlogen. Halverwege de 2e helft werd Ralf neergehaald in de 16 en hadden ook wij een penalty te pakken. Mark ging met veel zelfvertrouwen achter de bal staan en schoot beheerst binnen. Met de 2-6 van Mark uit een voorzet van Adriaan was de winst wel binnen. Na diverse acties waarbij de tegenstander te laat kwam was het gelukkig zonder blessures tijd. Weer drie punten en weer een ruime overwinning.