23 september 2017 13:15

Accommodatie

Onbekend

Zo'n 25 jaar is het geleden dat er een vierde elftal voor SV Nieuwdorp uitkwam in de competitie. Een historisch moment dus op zaterdag 23 september 2017. Het vierde mocht de competitie direct starten tegen het derde van Lebo, een heuse derby.

Het was Lebo dat de wedstrijd met aanvallende intentie begon. De strijders van het vierde verdedigden goed en kwamen een paar keer goed weg. Toen ineens was daar hét moment van het weekend: Koen den Hertog zag de keeper wat ver voor zijn goal, haalde bijna vanaf eigen helft uit, en jawel een schitterende goal. Ook Martijn Brouwer wist voor rust zijn goaltje mee te pikken. Dit hadden er twee voor hem kunnen zijn, maar hij rammelde de door Adriaan Mol verkregen starfschop overtuigend over. Net voor rust kwam Lebo terug, ruststand 2-1.

In de tweede helft pakte Lebo het heft in handen. Wij gaven wat veel ruimte weg. Plost stonden we 2-3 achter. Gelukkig was het slotakkoord zoals de laatste tijd gebruikelijk weer voor Coen Taal. Bij de tweede paal wist hij een vloeiende aanval over rechts binnen te werken. Eindstand 3-3.