VR1 meets VR2 (part II)

4455 AX
Nieuwdorp Zld
tel. 0113-613249

Zo train je maandag met elkaar, en woensdag speel je de inhaal bekerwedstrijd tegen elkaar. We zaten amper in de dug-out of Shirley schoot de 0-1 in de eerste minuut er in.

De dames in het groen herstelde goed en het aantal kansen was niet bij te houden. Dit leverde uiteindelijk toch de verdiende 1-1 op door Alesandra. Na de rust ging het spel meer gelijk op.

De rentre van Jamie duurde helaas maar 3 minuten toen kon ze er helaas weer af met een pijnlijke enkel. De groene en de oranje waren nu goed aan elkaar gewaagd. Alesandra maakte na een prima aanval de 2-1. De kansen vielen daarna heen en weer maar het waren de groenen die dankzij Anouk de Hamer op een 3-1 voorsprong kwamen. In de laatste 5 minuten kwamen dames 2 op 3-2. Daarna volgen nog een paar goede kansen over en weer, maar de stand bleef 3-2 voor dames 1. Speciale vermelding voor de scheids Michey!

Zaterdag mag dames 1 de punten op Zaamslag te halen, terwijl dames 2 thuis Philippine ontvangt.