...
...

Mannen, 3, 5e klasse 04

23 september 2017 15:00

Een lastige wedstrijd om de competitie te openen: thuis tegen Arendskerke 4. De afgelopen seizoenen wisten we niet veel punten te pakken tegen deze tegenstander. Ook was het kijken hoe fit de strijders vanhet derde waren vanwege de donderdagavondwedstrijd tegen FC Dauwendaele 5 die we met 4-6 wisten te winnen.

Al vrij snel bleek dat dit een ander Arendskerke was dan dat we gewend waren. Niels Mulder wist de score te openen met een alles vernietigende uithaal. Daarna een schitterend moment voor Pieter van Ginkel. In zijn tweede wedstrijd na anderhalf jaar blessureleed wist hij zijn eerste officiële doelpunt te maken (2-0).

Het was zeker geen grimmige wedstrijd. Toch raakten er liefst drie spelers van het derde binnen het half uur geblesseerd. Niet alleen de blessures vielen rijkelijk, ook de doelpunten. Na twee doelpunten van Mark Heijstek, nog één doelpunten van Niels Mulder en twee doelpunten door Arendskerke, gingen we met een 5-2 stand de rust in.

Na de rust bleven we lekker doorspelen. Met Frank op de goal wisten we deze helft het doel schoon te houden. Nadat Mark Heijstek voor de derde keer wist te scoren deze wedstrijd, floot scheidsrechter Theo af voor het einde. 6-2 eindstand.