Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Knap keeperswerk

FC Axel 1

2 - 1

Nieuwdorp 1

...
8'
...
36'
60'
Roderiek Gaakeer (intikker)

Competitie

Mannen, 1, 2e klasse E

Datum

18 november 2017 14:30

Accommodatie

Sportpark De Vospit
Verseputseweg 24
4321TD
KERKWERVE
tel. 0111-450428

Als Axel de eerste helft met een 4-0 stand had afgesloten, dan was dat zeer terecht geweest. Nieuwdorp deed wel mee, maar creëerde geen enkele kans. Ruud la Grand stopte in de eerste helft tot twee keer toe een penalty, hierdoor bleef het tot de rust 2-0.


Een gehavend Nieuwdorp, wat overigens geen excuus mag zijn, liet de gastheren de eerste helft de ruimte en ook de kansen om te scoren. Dat gebeurde dan ook na een minuut of zeven. even een onoplettendheid in de verdediging van Nieuwdorp en via Marco Plasssaert plofte de bal in het Nieuwdorpse doel.

Nieuwdorp probeerde wat terug te doen, maar de keeper van Axel kende geen benauwde ogenblikken. Of het moest een bijna eigen doelpunt zijn geweest, na een vrije trap van Kevin Joosse, of de kopbal van Stefan v.d. Klooster dat over ging.

De thuisploeg kon hierna de stand verdubbelen, maar de toegekende penalty werd knap gestopt door Ruud.

Axel speelde het spelletje slim, ze lieten de Nieuwdorpers komen, sloegen hun slag en na een snelle aanval over de rechterkant, kon wederom Marco Plassaert scoren, na een strakke voorzet van Ivo Verstraeten.

Ruud hield de Nieuwdorpers in de eerste helft op de been door voor de tweede keer en dit keer een onterecht toegekende strafschop te stoppen. Het bleef 2-0 tot de rust.

Na de thee kreeg Nieuwdorp meer vat op het spel van Axel. Er werden wat kansen gecreëerd, maar het elftal onderleiding van Romeo van Aerden, kon geen vuist maken. Axel echter verzuimde om de wedstrijd in hun voordeel op slot te gooien. Invaller Roderiek Gakeer maakte op onnavolgende wijze knap in de 60e minuut de aansluitingstreffer, 2-1. Maar dankzij goed keeperswerk van Ruud la Grand bleef het 2-1. Een terechte uitslag waar niets op af te dingen viel.

https://photos.app.goo.gl/hI5JOTf4PmVj0q3u2

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!