Niet vrolijk

4455 AX
Nieuwdorp Zld
tel. 0113-613249

Prachtig weer, goede competitiestart, enkele jongens terug van blessures, wat kan er misgaan? Best veel dus. De wedstrijd Nieuwdorp 1 – Den Bommel 1 had een amusementswaarde, waar menig toeschouwer niet echt vrolijk van werd.

Als club-twitteraar had je deze middag kunnen volstaan met 14.35 uur “We zijn begonnen”, gevolgd door 15.20 uur “ruststand 0-0” en ten slotte 16.23 uur “Eindstand 0-0”. Den Bommel was, als je het positief benadert, de eerste helft de betere ploeg en met zo’n halfuur voetballen op de klok was het een beetje wachten op de 0-1. Dat gebeurde niet. De beste mogelijkheid was in feite voor Nieuwdorp. Jean-Paul van As kopte in minuut 38 niet in, maar net naast het doel.

Na rust was Nieuwdorp iets beter, maar mocht niet mopperen dat de scheidsrechter een dik kwartier na rust een valpartij in de zestien van Nieuwdorp niet promoveerde tot strafschop. Laten we het maar op een logisch en terecht gelijkspel houden.