Wedstrijd van de gemiste kansen

Serooskerke 1

Nieuwdorp 1

Mannen, 1, 2e klasse E

7 oktober 2017 14:30

Sportpark Noordhout
Kadetweg 4
4353 SJ
Serooskerke Walcheren
tel. 0118-592442

Kevin van Iersel, Stefan v/d Klooster en Roy de Smit waren de afwezigen in de selectie van Nieuwdorp die de altijd lastige uitwedstrijd  tegen Serooskerke moesten spelen. De weersomstandigheden waren niet in het voordeel om een goede wedstrijd te spelen. Dat geldt natuurlijk voor beide partijen.

De eerste helft had geen vermeldingswaardige momenten met uitzondering van een gele kaart voor Nick Meijers, een klutsbal, maar nét over, en een mistrap van Ruud die een leeg doel achterliet voor zijn tegenstander die dit buitenkansje, gelukkig voor ons, niet wenste te benutten.

In de tweede helft werd het gelukkig droog, maar de wind bepaalde in veel gevallen waar de bal terecht kwam. Teun Rentmeester moest herhaaldelijk aan de noodrem trekken, dat leverde hem een gele kaart op door de goed leidende scheidsrechter. Serooskerke bepaalde in de tweede helft de wedstijd, maar benutte de kansen niet. Aan de andere kant maakte uitblinker Martijn de Goffau het zijn tegenstander flink lastig, maar ook hij kon de uiteindelijke treffer niet maken. Janick van As kon, na weer een sublieme actie van Martijn, de volle winst binnen slepen, maar schoot net over. Aan de andere kant was het Serooskerke die één minuut voor het einde weigerde te scoren. Een eindstand dus, gelijk aan de beginstand, dus 0 – 0. Beide partijen konden hiermee tevreden zijn.